Sådan foretages fejlfinding af en GE serie elektrisk vandvarmer

March 25

General Electric vandvarmere er tilgængelige i en række formater, herunder tankless, standard og hybrid vandvarmere, til at levere varmt vand til Hvidevarer og vandhaner. GE serie elektrisk vandvarmer er en traditionelle vandvarmer med en elektrisk display pad og en bred vifte af varme modes at give mulighed for højeffektiv varme. Fejlfinding vandvarmeren kan hjælpe brugerne med at identificere problemer og finde mulige løsninger uden behov for teknisk bistand.

Instruktioner

•Kontroller vandvarmeren er sluttet korrekt til en fungerende strømforsyning, hvis den ikke tænde eller arbejder. Nulstille lokale afbrydere eller sikringer, hvis nødvendigt.

•Drej off strømmen til vandvarmeren og åbne adgangspanelet, hvis der er en konstant rumlen støj. Brug en skruetrækker til at fjerne termostaten og få adgang til de varmeelementer. Træk varmeelementer og tørres af med en fugtig klud. Tør med et håndklæde og returnere varmeelementer til position. Returnere termostaten for at anbringe og luk adgangspanelet.

•Gennemfør en manuel reset hvis temperaturregulering (øko) manuelt bryder magt til enheden i tilfælde af usædvanligt høje temperaturer. Sluk for strømmen til enheden og åbne panelet isolering jakke adgang. Tryk på den røde knap for "Reset" og genoprette magten efter lukning af adgangspanelet.

•Forøgelse indstillingen vand temperatur på vandvarmeren hvis vandet er for koldt. Åbne adgangspanelet og bruge en lille skruetrækker til at dreje termostaten. Tillad flere minutter for vand at varme før brug. Skrue termostaten ned hvis vandet er for varmt.

•Wait 30 minutter til en time hvis vandvarmeren ikke er varme vand godt og et andet apparat har for nylig brugt varmt vand. Det kan tage tid for vandvarmeren til at varme op igen.

Kortindgangsdør en autoriseret servicetekniker hvis sikkerhedsventil er gør popping eller afdrypning lyde. Dette kræver professionel hjælp.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com