Sådan Beskær en Pyracantha

July 19

Sådan Beskær en Pyracantha

Pyracantha eller firethorn (Pyracantha coccinea), er en hurtigt voksende stedsegrøn busk med ranglede vækst og tornede grene. De udestående funktioner er attraktivt stedsegrønne blade og store mængder af røde bær i sensommeren og efteråret. Det har en mounding vane og vokser til 15 fod høj og bred. Pyracantha er ofte uddannet til at vokse over hegn, espaliered langs en væg eller plantet for at danne en uigennemtrængelig barriere. Det er velegnet til udplantning i veldrænet, byggemodnet jord i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 5-10.

Instruktioner

•Forbered at beskære en pyracantha busk i det tidlige forår, når nye blomster vises. Brug en skarp håndholdte beskæring værktøj. Bære et par læderhandsker til at hjælpe med at fjerne de tornede lemmer og sikkerhedsbriller til at beskytte dine øjne.

•Prune ud af alle døde grene tilbage til en vigtigste gren eller til jorden.

•Prune de ældre grene, som er den længste og tykkeste, først. De ældre grene også har ingen blomster. Pyracantha bær og blomstrer er dannet på 1 år gamle træ, så de ikke blomstrende grene ikke vil have bær og vil være det ældre træ. Beskær de ældre grene tilbage til en vigtigste stilk. Helt at fjerne stammen ved at skære ned til en vigtigste gren til at give et naturligt udseende, busk.

•Klippe tilbage nye filialer, som er nødvendig for størrelse. Skære den lange og ranglede stilk til en hovedgrenen først. Ikke beskære grene, der er den ønskede længde. Denne beskæring metode forhindrer woody lavere vækst og tyk voksende ender, som ville opstå, hvis planten var forskydes på ét niveau. Det tilskynder også mere bloom og berry produktion.

•Spread 2 - til 3-tommer lag af muld over rodsystem af pyracantha at bevare fugt. Vand dybt for at hjælpe planten tilbagesøge beskæring.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com