Hvordan man opbygger et dæk i en oversvømmelse Zone

March 26

Hvordan man opbygger et dæk i en oversvømmelse Zone

Baggård dæk er passende for de fleste typer af boliger og i alle former for klimaer og regioner. Nogle geografiske zoner, fremsætte særlige udfordringer for dæk bygning. Hvis du bor i eller i nærheden af en oversvømmelse zone, vil derefter tilføje et dæk til dit hjem sandsynligvis medføre særlige byggemetoder og -planlægning. Projektet kan være begrænset af zoneinddeling love, der søger at beskytte dig og din familie.

Tilladelser og krav

Mange Fællesskaber har bygningsreglementer, der dækker dæk. I nogle steder dækker koderne alle dæk, mens andre lokale regeringer kræver tilladelser kun for dæk af en visse højde eller størrelse. Boliger i oversvømmelse zoner kan være underlagt særlige bygning tillade krav eller forbedret kontrol for at sikre, at dæk ikke præsentere urimeligt farer. Før du kan bygge et dæk, skal du kontakte dit område Institut for planlægning og zoneinddeling for at kontrollere tilladelseskrav.

Byggeprocessen

Når du har den nødvendige frihøjde, er processen med at opbygge et dæk i en oversvømmelse zone magen til opbygning af et dæk andetsteds. Opførelsen påbegyndes ved at placere det dæk rim på flytbare understøtter derefter installere lodrette støtte stillinger, der sikker randen. Gulv bjælker er tilføjet i rim's grænsen, og et gulv er anvendt over dem at oprette deck overflade. Gelændere og trapper er tilføjet som det sidste skridt før dækket er malet eller bejdset.

Tips og strategier

Dæk bygget i oversvømmelse zoner kan beskyttes mod risikoen for vandskader, hvis de er så høje som de boliger, som de er tilknyttet. I oversvømmelse zoner, dette niveau er kendt som "design oversvømmelse højde" (DFE). Det er den minimumshøjde for de laveste strukturelle elementer af boliger, og en god retningslinje for rimelige dæk højde. I nogle tilfælde kan du ikke tillades at bygge dæk, der ikke er under DFE medmindre de er fritstående, knyttet til dit hjem. Da syndfloden vande kan beskadige selv trykimprægneret tømmer, vil opbygge din dæk indlæg ud af støbt beton hjælpe det modstå en oversvømmelse.

Oversvømmelse forsikring

Oversvømmelse forsikring, der er tilgængelig kun for boligejere, der lever i samfund, der deltager i den nationale oversvømmelse forsikring Program, er en vigtig måde at beskytte værdien af dit hjem og dens indhold. Oversvømmelse forsikringspolicer, men gælder ikke for udvendige strukturer, herunder dæk. Det betyder, at eventuelle skader på dine dæk under en oversvømmelse din finansielle ansvar. En beskadiget dæk, der undlader at efterkomme bygningsreglementer kan ensbetydende med en bøde eller tvinge dig til at fjerne dæk, hvis du ikke har råd til at reparere det for at opfylde bygningsreglementer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com