Tip til fejlfinding for et Fantom Twister vakuum

March 26

Fantom støvsugere tilbyder forskellige vakuum linjer, herunder Fantom Twister. Mens hver model er forskellig, kan du anvende almindelige fejlfinding løsninger til alle modeller. Fejlfinding af problemer med din Fantom støvsuger før du kalder en tekniker, især hvis du har suge eller blandeaggregat spørgsmål. Du kan som regel løse disse problemer på din egen, så du sparer penge på tekniker gebyrer. Fantom er ikke længere i erhvervslivet, så du skal kontakte en lokal værksted for at fastsætte din støvsuger, hvis du ikke kan gøre det.

Suge problemer

Altid dumpe ud snavs og snavs i støv rum når det bliver fuld, da dette kan påvirke samlede suge. Fjern eventuelle træsko fra dysen hoved og sugeslange. Skru de skruer, der holder slanger, dyse luft fjorden rør og mundstykke hoved i, og fjerne disse komponenter. Trække ud nogen træsko, der er fanget. Hvis det er nødvendigt, bruge en plastik gaffel eller kniv til at skubbe træsko gennem åbningen. Brug ikke metalgenstande. Altid unplug vakuum fra væggen før du udfører disse trin. Erstat filter, hvis det er nødvendigt.

HEPA-Filter

Din HEPA filter er designet til at arbejde i lang tid, men du skal ændre det ud når det bliver beskidt. Hvis ikke, luftstrøm ydeevnen. Tryk på "D"-knappen, og Fjern dækslet til filter. Tag HEPA-filter, og tilføje et nyt filter. Vedhæfte dækslet. Lave ikke afvaske HEPA-filter. Hvis du ser støv kommer ud på bagsiden af din støvsuger, mens du betjener det, åbne luft-filter dækning og kontrollere at filter og filter dækning er installeret korrekt.

Ingen strøm

Kontroller, at støvsugeren er slået til "On" position. Sæt strømkablet i stikkontakten, og kontrollere, at stikkontakten er live. Indsæt en anden appliance i en stikkontakt til at teste den. Undersøge din circuit breaker, og nulstille hvis udløst. Ser for brudt eller dårlige sikringer. En ikke-arbejdende sikring har et sort look, eller det har brudt ledninger. Erstatte den.

Agitator

Omrører er komponenten i støvsugeren, der vender pensler. Hvis din pensler ikke henvender sig ordentligt, slukke vakuum, og tag det fra væggen. Skru dækslet til pensler, og undersøge bæltet. Hvis selen er slidt eller brækket, erstatte det med en ny. Kun installere korrekt-størrelse bælter, eller din vakuum vil ikke arbejde ordentligt. Hvis ingen af de ovenstående løsninger løser dit problem, skal du tage din Fantom støvsuger til en lokal værksted.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com