Hvordan man slår en reol til en sko Rack

March 26

Hvordan man slår en reol til en sko Rack

Hvis din sko er begyndt at spill ud fra skabet hver gang du forsøger at åbne døren, er det nok tid til at finde en bedre løsning for dit fodtøj. Heldigvis, du behøver at gøre en tur til butikken for dyre sko arrangør. Omdanne en gammel reol, der har samlet støv i kælderen i en sko-rack, der vil holde den sko, der har hober sig op på gulvet.

Instruktioner

•Tag hver hylde fra reolen og sted dem fladt på dit arbejdsoverflade. Centrere et af de lange kabinet håndtag øverst på hver hylde, langs den forreste kant. Kabinet håndtagene fungere som gates på den forreste kant af hylder til at holde skoene på plads. Mark placeringen af de håndtag skruehuller på hver af hylderne.

•Tag håndtag og bore gennem mærker på hylderne. Flyt håndtagene øverst på hylderne og skrue håndtagene for at hylderne med de skruer, der fulgte med håndtag.

•Juster understøtter til hylderne. Hvis reolen har justerbar understøtter, flytte de bageste hylde støtte stifter af hver hylde op et hak; nu vinkler hver hylde nedad.

•Sæt et L-beslag på bagsiden af hver hylde. For at finde placeringen for L-beslag, skub en hylde på plads på reolen og laver et mærke på bagsiden, midten af hylden. Fjerne hylden og skrue L-beslag til reolen. Skubbe hylden tilbage på plads og indsætte en skrue gennem bunden af L-beslag og i hylden. Beslagene forhindre den nedadgående hældning af hylderne og vægten af sko fra at hylde slide ned af hylden støtte pins.

Tips & advarsler

  • Hvis reolen ikke har justerbare hylder, fjerne en hylde. Måle opadgående 1 1/2 inches fra den bageste hylde støtte og bore et nyt hul, svarende til diameteren af de oprindelige huller. Saml hylde i den reol, skrue den ind i de nye huller i stedet. Du behøver ikke at bruge L-beslag med nonadjustable hylder.
  • Prøv at finde kabinet håndtag, der spænder over så meget af den reol bredde som muligt. Denne måde, uden sko kan falde fra hylden fra enten side af håndtaget.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com