Hvilke fyrretræer har gule & brun Tips?

July 19

Hvilke fyrretræer har gule & brun Tips?

Fyrretræer i familien Pinaceae, tegner sig for flere forskellige sorter af træer, der dyrkes i forskellige vækstbetingelser i hele USA. Gule og brune nåle på en fyrretræ kan være en indikator for sygdom eller plante stress. Men ifølge Colorado State University, farveændringen er normale i aging træer og er den normale farve for nogle træ fyrrenåle.

Skovfyr

Skovfyr eller skovfyr er en evergreen fyrretræ, der udviser solid vækst i USDA hårdførhed zone 3 gennem 8a i USA. Den gule - til-brune kogler, gul-brun kviste og orange bark identificere træet. Ifølge University of Florida, kan en moden skovfyr nå højder på 40 til 50 fod med en bredde på 30 fod. Nålene er blå til grøn i løbet af foråret, sommeren og efteråret måneder, men Drej en gullig grøn farve om vinteren. Ifølge North Dakota State University, skovfyr vokser bedst i veldrænet jord, men kan tåle tørrere jordbundsforhold.

Eastern White Pine

Den østlige hvid fyr (Pinus strobus) er en populær prydplante fyrretræ i USA vokset i zoner 3b-7. Ifølge University of Florida, kan den østlige white pine--bruges almindeligvis som et juletræ--nå højder over 100 til 120 fod med opslag 50 til 60 fod. Træet har blåligt grøn farvet nåle med gul til brun farvede kegler. Dog af white pine nåle kan funktionen gul tips før nål falde i løbet af efteråret måneder og kan udstille farveskift fra stress eller infektion. Ifølge University of Florida foretrækker white pines fugtig, veldrænet jord med pH-niveau af syv eller nedenfor.

Himalaya fyrretræ

Himalaya-fyr (Pinus wallichiana) er en bredt voksende fyrretræ, USDA zoner 5-7. Ifølge Haverford College, Himalaya pine svarer til white pine og vokser i de samme vækstbetingelser. Dog differentierer Himalaya pine sig selv med sin 6 - til 8-tommer lange nåle at indslag en tydelig gul stribe langs kanten og spidsen af nålen. Træet foretrækker veldrænet, fugtig jord, men er tolerant over for lejlighedsvise tørke og våd jord. Ifølge Haverford College er 'Oculus-draconis' og 'Zebrina' sorter af Himalaya pine populære med hjem anlægsgartneri og landskabsplanlægning på grund af deres mindre vækst.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com