Sådan installeres en Metal rækværk til flise gårdhave

March 26

Når du installerer en metal rækværk på en eksisterende flise gårdhave, købe et rækværk, der har montering flanger på den nederste ende. Disse montering flanger er boltet til overfladen af flise gårdhave, leverer en robust railing uden det ekstra arbejde for at fjerne en del af terrassen til at grave en post hul. Da en flise gårdhave overflade ikke er glat, tage særlig pleje til niveau hver rækværket post, så det færdige produkt ikke ser skævt.

Instruktioner

•Indstil den første metal indlæg i en af den flise gårdhave hjørner. Placer stillingen ca 2 til 3 inches i fra enten kant. Markere monteringsflanges bolt huller og afsætte posten.

•Drill huller gennem hver mark på flise gårdhave med en hammer drill og 1/4-inch murværk bit. Lave huller ca 1-1/2 inches dyb. Hammer en 1/4-inch ekspansion bolt i hvert hul.

•Line op monteringsflanges bolt huller med ekspansion bolte. Hold en plan mod stillingen og justere det, så det er plumb. Skub skiver nedenunder monteringsflange til at holde op den lave side.

•Sæt en 1/4-inch spændeskive på hver ekspansion bolt, efterfulgt af en 1/4-inch møtrik. Spænd møtrikkerne med en skruenøgle. Sikkert en af de medfølgende jernbane monteringsbeslag til bunden af post, omkring 1/2 tommer op fra flise gårdhave. Fastgør det til post med 1-1/4-inch selvskærende skruer.

•Indstil jernbanes nederste kant på bunden monteringsbeslag. Mark, hvor jernbanes øverste kant hits stillingen og afsætte skinnen. Sikre en anden monteringsbeslag til bane i den placering, hvor du markeret.

•Indstil jernbane i monteringsbeslagene. Sætte et andet indlæg mod den jernbane modsatte side. Markere monteringsflanges bolt huller på flise. Afsat post og jernbane. Montere den anden post til flise gårdhave på samme måde du monteret det første indlæg.

•Indstil jernbane mellem to stillinger på den første jernbane monteringsbeslag. Hold et niveau på skinnen og justere det, så det kører lige mellem de to stillinger. Markere den post, hvor jernbanes top- og bundkanterne ramme. Sikre monteringsbeslag til andet indlæg. Sikre jernbane til monteringsbeslagene med 1/2-inch selvskærende skruer.

Uddelingen et andet sæt af monteringsbeslag til den anden post modsatte side, til at støtte en jernbane kører for at en tredje post. Montere en tredje post på samme måde du monteret de to første. Fortsæt, indtil du har monteret gelænder omkring hele flise gårdhave.

Tips & advarsler

  • Bruge en nedstryger til at skære skinnerne kortere, hvis det er nødvendigt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com