Hvordan du ændrer badekar vandhane i en Mobile Home

March 27

Mobil-hjem badekar vandhaner er en smule anderledes end standard hus vandhaner. Mange mobilhome vandhaner er heldragter enheder svarende til en standard vask vandhane. Selv om vandhanen kan se ud, som om det er metal, er det mest sandsynligt plast. Væggene i mobilhomes er tynde, og vandhaner er lavet af plastic som følge af letvægt. Ændring af badekar vandhane i en mobile home kræver adgang til VVS inde i væggen. Udskiftning badekar vandhaner for mobilhomes er tilgængelige på hjem forbedring Centre og nogle isenkræmmere.

Instruktioner

•Find adgangspanelet til karret VVS. Adgangspanelet er i det næste rum støder op til vandhanen. I nogle enkelt-wide mobilhomes er adgangspanelet på tøjvask nook bagvæg. Fjerne adgangspanelet fra væggen. Adgangspanelet ofte har Vingemøtrikker at du slår indtil vingerne er ikke længere over adgangspanelet.

•Drej vandforsyning ventilen med uret med din hånd. Gå til karret og slå både varmt og koldt vand håndtag til at frigive alle resterende vand fra linjen.

•Ansigt tilbage til VVS inde i væggen. Drej forbinder nødder at sikre linjer til bagsiden af vandhanen mod uret med fingrene. Disse er alle plast linjer og nødder kræver ingen redskaber.

•Tag nødder at sikre vandhanen til væggen med fingrene. Der er ofte en møtrik på koldt vandhane stilken og en på varmt vand vandhanen stilken. Gå tilbage til karret og trække den gamle hane fra væggen.

•Sæt gevind vandhanen stilke af den nye mobile home bath badekar vandhane ind i væggen indtil bagsiden af vandhanen kroppen er flush mod karret væggen. Spørg en ven til at holde vandhanen på plads mens du sikre det med fastholde nødder.

•Thread to sikre nødder over vandhanen stilken tråde, indtil de mødes på væggen. Stramme hver møtrik jævnt med dine hænder. Tråd vand linje forbinder nødder til vandhanen, indtil de er stramme. Plast tråde kræver ikke blikkenslager er tape.

•Drej på vandforsyning for varmt og koldt vand langsomt. Se for utætheder på forbindelsespunkterne. Spænd møtrikkerne mere i hånden hvis det er nødvendigt. Erstatte access panel dør og Fastgør det med Vingemøtrikker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com