Sådan konverteres en hævet Bed have til en japansk Zen haven med fotos

March 28

Sådan konverteres en hævet Bed have til en japansk Zen haven med fotos

Oprettelse af enhver haven er lettere med en plan, som hjælper elementerne samles i en fornuftig og tiltalende måde i stedet for en uregerlig mix. Dette gælder især, når du opretter en Zen garden, da elementerne, der skal inspirere til en følelse af ro og orden. Bruger billeder af forskellige Zen haven elementer til at opbygge en ramme til at konvertere en eksisterende højbed til en Zen-have gør den klarere og resultatet nemmere at visualisere og opnå.

Instruktioner

Designprocessen

•Gather billeder fra blade eller online kilder, der repræsenterer elementer skal medtages i Zen-haven. Husk på dimensionerne af din højbed haven for at undgå at vælge for mange planter og ornamenter, eller ved at vælge elementer, der er for store til at passe komfortabelt i rummet. Gøre noter af den faktiske størrelse af hvert element, da fotografier ikke vil være til skala.

•Undersøg de elementer, du kan lide i billeder til at bestemme hvad om deres omgivelser gør dem skiller sig ud eller tiltalende--en seng af sand omkring den, grenen af en bonsai-træ, hængende over et ornament, osv. Skære element ud af billederne. Udskrive online billeder, så du kan skære elementet.

•Piece skåret ud fotos sammen på et stykke papir der repræsenterer din højbed haven. Flytte elementer rundt for at gøre dem pasform og flow sammen ordentligt. Sikre, at der er åben plads for flade områder forbundet med Zen haver, såsom raked sand eller rullesten senge, eller områder af filtret, lavtvoksende planter. Lim elementerne på plads, når du er tilfreds med layoutet.

Installation

•Fjern alle ukrudt og rester fra det højbed haven, samt eventuelle andre planter, der ikke vil blive indarbejdet i Zen-design. Mærke off områder hvor haven ændres fra en raked sand seng til en raked pebble bed, eller områder, hvor der kun kan være beplantninger med dekorative sten eller kantning presset ind i jorden.

•Tag mindst 3 inches af jord ved hjælp af en skovl eller hoe i raked sand eller raked sten senge. Installere landskab stof skåret til at passe disse områder for at blokere ukrudtsfrø. Installere sand eller småsten at fylde udgravede område.

•Work kompost i plantning områder, hvis jord af den højbed er udtømte. Indstille dekorative sten, smykker, vand elementer eller andre ikke-plantemateriale på plads efter den billedlige disposition. Arbejde disse elementer ind i sand, småsten eller omkringliggende jorden lidt så, at de synes at tilhøre pladsen og ikke forstyrrer den meditativt flow af Zen-haven. Elementer, lige der på overfladen manglende stabilitet og samhørighed i Zen-haven.

•Dig huller til hver plante som bred som en klump, men ikke dybere. Plante ifølge dispositionen billedlige så rodklumpen er niveau med den omgivende jord. Opfyldning med den omkringliggende jord og vand dybt så de kan begynde at tilpasse sig deres nye plads. Dække med dekorative barkflis, hvis det ønskes at blokere ukrudt og tilføje yderligere udsmykning til haven.

•Rake den sand seng og/eller pebble bed i geometriske mønstre, der passer til strømmen af haven. Brug en rive med mere end 1 tommer mellem tænderne til at oprette forskellige stregmønstre. Henvise til dine billeder til inspiration om geometriske raking figurer, mønstre og linjer.

Tips & advarsler

  • Brug lav vedligeholdelse planter, der er tilpasset din hårdførhed zone og årlige nedbør, især hvis dette er din første Zen-have. Planter, der lider eller dør forringer meditativ ro i Zen-haven.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com