Om fastsættelse af en utætte kvist fra en is-dæmningen

March 28

En is-dæmningen er en dagligdags betegnelse for enhver is struktur, der forårsager en ophobning af vand bag det. Ice dæmninger kan forekomme i mange områder; men når isen dæmninger form på et tag over en kvist, de kan forårsage problemer, der spænder fra tag lækager og beskadigede isolering for skimmel og meldug vækst og træ rådne. Udfører regelmæssige forebyggende vedligeholdelse på dit loft, kan du undgå problemer i forbindelse med is dæmninger og vand lækager.

Instruktioner

•Betjen loftsrum temperatur til at forhindre dannelsen af ice dæmninger. Ice dæmninger typisk skabe problemer i loftet når loftet temperatur er langt over frysepunktet. Sneen smelte rejser ned taget og fryser til at danne en is-dæmningen, men det vand, der opbygger bag ice dam forbliver optøede af de varmere temperaturer, der udstråler op fra loftet. At holde loftet på eller under frysepunktet, gennem isolering og ventilation, kan forhindre vand i at bygge op bag is-dæmningen.

•Seal eventuelle åbninger i taget gennem hvilke fugt kan lække. Ice dæmninger er kun problematisk, for så vidt som fugt får lov til at gøre sin vej ind på loftet gennem tag lækager eller sjuskede isolering. Hvis loftet er tæt lukket, vil fugt, der hober sig op på taget blive nægtet indrejse i loftet helt.

• Rengør tagrender og holde dem fri for blade og andet snavs. En af de primære funktioner i tagrender i kolde klimaer er at lede smeltet sne fra taget; men hvis tagrender er tilstoppet, sne Smelt vil tilbage op på taget, og ice dæmninger kan let danne. Holde dine tagrender rene og fri for snavs kan bidrage til at undgå disse problemer helt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com