De bedste skab arrangørerne

March 28

De bedste skab arrangørerne

Dit skab siger meget om dig. Hvis det overfyldte i et rod af tøj, sko og diverse junk, kan det pege et rodet liv har brug for balance. For at få organiseret og bo på måde, tage en fortegnelse over de ting, du regelmæssigt bruger og de elementer, du kan skille sig af med og begynder at sortere. Ved hjælp af forskellige skab arrangørerne for dine forskellige elementer vil gøre dit skab liv mere tilgængeligt, mindre af en skamplet for byen og for ikke at nævne let for at vedligeholde.

Lagerbeholdere

Hvis dit skab rod består af kunsthåndværk materialer, dekorationer, bulk varer eller bare odds-og-ender, skal du gemme hvert element i separate lagerbeholdere, der kan nemt placeres på hylderne i skabet. Vælge placeringer med klar plast vinduer eller tildele farvede placeringer til at kategorisere hver gruppe af poster.

Skab skuffer og skillevægge

Tilbehør, husholdningernes hardware eller personlig toiletartikler, bruge glidende skab skuffer til at holde disse mindre genstande sikkert gemt i deres egne individuelle kroge. Placer dividers inde i skabet skuffer oprette snesevis af miniature rum, der vil maksimere plads og pænt adskille dine forskellige leverancer.

Pung og tøjet arrangørerne

Delikat elementer fra din mode garderobe som håndlavede beklædningsgenstande eller brugerdefinerede håndtasker kun se deres bedste, når deres naturlige former vedligeholdes. Vælge hængende hylde arrangørerne, der er bred og dyb med kryds og tværs elastikker, der forsigtigt Fastgør håndtasker på plads på hylderne. Kube-formet hængende hylder kan bruges til at adskille dine trøjer, jeans, jakker, sengetøj, håndklæder, puder eller tæpper mens tilbyder bred kapacitet til at passe overdimensionerede elementer. De kan også justeres for at passe den højde og ledig plads i dit skab.

Tilbehør og tøj bøjler

For en instant plads saver, bruge slimline bøjler til at bogstaveligt talt slanke rod og mængden af tøj i dit klædeskab. Disse tynde, skridsikkert bøjler kan du arrangere flere par bukser og nederdele på trinene på samme tid at besætte minimal skab rum. Hooked bøjler også tilbyde et skridsikkert greb til at vende din sammenfiltrede messer af tørklæder, bånd, strømper eller leggings i en ryddelig array af modetilbehør.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com