Hvad kan bruges til at få mos fra tage?

March 28

Mos kan akkumulere på enhver form for tagmateriale, især hvis du bor i et område, der har høje niveauer af fugtighed på lang sigt. Mos også en tendens til at vokse på tagene, er skyggen af høje træer. Skyggen holder tagene vådt længere efter nedbør, oprettelse af fugtige områder hvor mos kan lide at dyrke. Bruge enkle værktøjer og materialer, du måske allerede har omkring dit hus til at fjerne mos fra dit tag.

Effekter

Mos kan skade dit tag, hvis store mængder af det ophobes. Moss holder vand, forårsager tagene skal forblive vådt i lange perioder. Den langvarig fugt kan i sidste ende medføre træ under helvedesild til at rådne. Det er nemt at fjerne mos, men bære sko med god trækkraft, når du går på et tag, da våde mos kan være glatte.

Fjernelse

Brug et tørt krat pensel knyttet til en pæl at hurtigt frigøre moss fra dit tag. Flytte pensel i en nedadgående bevægelse, der følger efter justeringen af helvedesild, fordi du kan frigøre eller chip nogle helvedesild, hvis du skubber penslen i en opadgående eller sidelæns bevægelse. Derefter spray taget med en blanding, der indeholder lige store mængder af vand og blegemiddel, efter du fjerner mos i stedet for at bruge en højtryksrenser, som kan skade helvedesild. Beskytte alle planter, du har i nærheden af dit hjems foundation fra blegemiddel afstrømning ved fugtning af planter, før du begynder at rense dit tag.

Iltet blegemiddel

Bruge ugiftige ilt blegemiddel til at rydde et tag efter fjernelse af mos for at undgå at skade planter nær fundamentet. Iltet blegemiddel også er mindre tilbøjelige til at fjerne farve på træ helvedesild eller forårsage korrosion på metal tagrender og nedløbsrør. Dog kan det tage flere applikationer af iltet blegemiddel til at fjerne eventuelle pletter på dit tag. Hjem forbedring butikker sælger ofte blegemiddel som et pulver, der skal blandes med vand.

Kobber strimler

Lange strimler af kobber knyttet under rækken af helvedesild tættest på toppen af dit tag kan forhindre moss vækst. En tagdækning levering butik eller hjem forbedring butik har ruller af kobber du kan nemt skæres i strimler. Placer strips der er 20 inches lang og 6 inches lang under helvedesild, så omkring 2 inches af kobber strimler forbliver synlige i bunden af helvedesild. De udsatte strips vil tillade kobber molekyler til at køre ned dit tag hver gang det regner for at skabe et miljø, der afskrækker væksten af moss.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com