Hvad tid på året er vin druer?

July 20

Hvad tid på året er vin druer?

Vinstokke blomstre hvert forår, og blomstrer producerer frugter, der modnes i løbet af sommeren. Vin druer varierer med hensyn til høst tid, med nogle klar i sensommeren og andre klar ikke indtil midfall.

Tidlig modning kultivarer

Tidlig modning kultivarer begynde modning i sensommeren. Den præcise dato vil afhænge af din region og klima, men i det centrale USA, høsten begynder i midten af August. Mens spisedruer ofte modner tidligt, bliver kun deChaunac, bruges til rødvin, klar så tidligt.

Midseason kultivarer

Midseason druerne modnes i det tidlige efterår, omkring midten af September, afhængigt af regionen. Midseason vindruer omfatter Concord, kansler og Steuben for rødvine og Delaware, Niagara, Seyval blanc og Vignoles for hvide vine.

Eftersæson kultivarer

Sene sorter er klar til høst i midautumn. Sene modning vindruer omfatter Catawba og Vidal blanc til hvidvin og Cynthiana for rødvin.

Overvejelser

Vin druer ikke er høstet på en fastsat dato, men når de har nået peak smag. Når pH når 3.1 til 3.3 for hvide druer eller 3,3 til 3.4 for røde druer og sukker niveauer er høje, er vindruer klar til høst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com