Hvordan starter en Weevil angreb?

March 29

Hvordan starter en Weevil angreb?

Hvordan Weevil bliver tiltrukket af mad og bomuld afgrøder

Snudebiller er biller der tiltrækkes mange korn afgrøder som hvede, byg og havre, der dyrkes i det sydlige USA. Disse kerner er snudebiller vigtigste kilde til fødevareforsyning, og de har også været kendt for at angribe og angribe bomuld afgrøder i Louisiana, Alabama og Georgia. De spiser knopperne af bomuld planter, som derefter ikke at producere bomuld. De skadelige virkninger af snudebiller er i vid udstrækning på grund af deres evne til at reproducere hurtigt og derefter spredes i hele afgrøder i løbet af få dage. Kvindelige snudebiller deponere æg i senge af planter og kan lægge så mange som 200 æg i deres levetid. På bare 14 dage, larverne klækkes og begynder at vokse; inden for 21 dage, larverne vokser og gentage den reproduktive proces. Snudebiller fest på kornet og derefter forlade deres æg på planten. Når kernerne er høstet, klækkes æggene. Uopdaget snudebiller derefter spise deres vej gennem korn, der er behandlet og endda gjort sin vej til butikshylderne. Weevil vil spise korn og endda spise sin vej ud af en æske af korn hvor det var fodring ud af. Weevil parasitære kan forårsage tusindvis af dollars værd af skader, hvilket gør dem yderst destruktive til landmænd.

Hvordan weevil angriber mad leverancer

Når korn og bomuld afgrøder er høstet, kan weevil larver stadig forblive og føre til en infestation. Snudebiller kan udvikle fra larver i varmt klima eller tilstand og kan sprede sig meget hurtigt. De kan selv lægge æg på en høstede afgrøde fra en anden gård og begynder at angribe fødevareforsyning. Hvis nogen snudebiller eller weevil æg er uopdaget i en fødevare, fremstillingsvirksomhed, kan købmandsforretninger og selv folks hjem nemt blive angrebne i løbet af få dage. Snudebiller typisk angribe ikke ikke-kornet fødevarer som pasta og konserves, men hvis uforurenet kasser kiks, fuldkornsprodukter, korn og endda mel er venstre åbnes eller ikke forseglet stramt, snudebiller kan bruge dem som næring og angribe en hele pantry eller købmand isle. En weevil, der har lagt æg i en æske af korn vil for eksempel forlade bag tegn på brunlig røde larver og et cob web-type materiale, der bliver i mellem mad og væggen i boksen eller taske. Weevil kan spise sin vej ind i kasser og plastik poser gør mange andre uforurenet fødevarer elementer modtagelige for weevil angreb.

Hvordan man behandler en weevil angreb

Behandling af en weevil angreb betyder smide alle forurenede fødevarer og korn. Det kan synes drastisk, men dette forhindrer muligheden for et æg eller weevil går uopdaget og starter cyklen igen. Areal inden for 3 fødder på ethvert angreb bør rengøres med et mildt blegemiddelopløsning, og alle potentielt angrebne kerner eller gamle mad bør smides væk. Efter områderne, der er blevet renset, kan friske fødevarer indført og derefter lagret tilbage i området.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com