Hvordan får Cypress Pollen i sne?

March 29

Hvordan får Cypress Pollen i sne?

Cypresser er i cypress plante familie: Cupressaceae. Medlemmer af denne familie findes på verdensplan, herunder kold vinter områder, der modtager sne. Cypresser er nøgenfrøede (kegle-bærende planter) for to typer af kegler: en kegle producerer æg og en producerer pollen. De har ofte separate mandlige og kvindelige træer. Pollen er en alvorlig sundhedsrisiko for mennesker, der er allergiske over for det.

Cypress Pollen

Mandlige kegler på mandlige træer producerer cypress pollen. Cypresser producerer pollen, der driver på vinden, fordi pollen er meget lys og tør. Hele nøgenfrøede gruppe, herunder alle Cupressaceae familie, tendens til at være vind-bestøvning: vinden bærer pollen fra de mandlige træer til kegler med æg på de hunplanterne.

Cypress Pollen i sne

Som cypress pollen er udgydt, vinden fanger den og tager det ud i atmosfæren. En gang i atmosfæren bærer pollen hundredvis af miles eller mere. I den nordlige halvkugle producerer cypresser pollen fra slutningen af januar til juni. For mange kolde klima områder er tunge sne måneder. Som sne former og falls, er pollen fanget i flager. Vinden kan også blæse pollen på sne efter snefald.

Cypres træ Distribution

Cypresser og deres slægtninge--enebær, redwoods og røgelse cedar--vokse i områder hvor det sner. Hvor som helst, vil sneen ikke indeholder en stor mængde cypress pollen, der blev produceret af hjemmehørende bevoksninger af cypress flere hundrede miles væk. Cypresser er plantet som prydplanter, men rundt om i verden, og som har øget mængden af cypress pollen findes i en blanding af pollen faldt vinden, kaldes pollen regn.

Cypress pollenallergi

Før midten af 1900-tallet var cypress pollenallergi ikke fælles. I løbet af de sidste 60 år, er det blevet populært at plante cypresser som prydplanter. Mange områder har omfattende hække af mandlige træer, der producerer mængder af cypress pollen. Gartnere kan begrænse problemet ved at vælge kvindelige træer eller fjerne mandlige kegler ved trimning træer som kegler er dannet. Sne og regn også fjerne pollen fra luften, faldende den allergiske reaktion.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com