Sådan bruges en Pool kost

March 29

Sådan bruges en Pool kost

Swimmingpools har overflader, der kommer i kontakt med pool vand og snavs i vandet. Snavs og debris frit svævende i vandet samle på pool siderne og bunden over tid, og kræver rengøring for at holde poolen sanitære. En pool kost består af en børstehoved, håndtag og låse faner og bruges til at børste væk snavs og snavs fra pool overflader. Ved hjælp af en pool kost effektivt holder pool overflader rene og hjælper med at holde vandet sundt.

Instruktioner

•Tryk på i de to låsning faner på håndtaget af pool kost. Skub håndtaget ind i den åbne ende af en justerbar pool pole, indtil fanerne klikke på plads. Kostens faner sikre kost til pol og forhindre broom hovedet fra afmonterer når trykket er anvendt.

•Laveste pole slutningen med kosten i bassinvandet. Nedadgående pres på gyvel hoved, ved hjælp af stangen, og skubbe kost frem over bunden af pool mod pool's bunden afløb. For områder med pool nederst med fast-on snavs, Flyt energisk kosten frem og tilbage over området til mere effektiv rengøring.

•Øge kosten og placere den på toppen af pool væg. Skubbe broom ned på længden af muren, som hvis du bruger en stemplet. Børstning væggen på denne måde flytter snavs og små klippestykker ned fra væggen og ind i midten af pulje til lettere pickup.

Tips & advarsler

  • Børst din swimmingpool overflader ugentligt for at forhindre snavs oprustning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com