Hvordan man kan kombinere årlige blomster i senge

March 30

Hvordan man kan kombinere årlige blomster i senge

En hurtig og nem måde at få instant bloom i jeres haver, årlige blomster fra transplantationer er let kombineres for at skabe sommer farve. For de bedste resultater, skal du kombinere dem i haven senge sammen med planter med samme vækst og kultur behov. Enårige live for en enkelt sæson, så det er nemt at prøve nye designs og kombinationer hvert år.

Instruktioner

•Forbered haven senge at vokse årlige blomster ved at dreje over jorden med en haven spade. Tilføje granuleret gødning formuleret for blomstrende planter på de satser, der er anbefalet af producenten. Rake jorden glat.

•Plant lille årlige transplantationer ved at grave et hul på størrelse med rodklumpen og indsætte rødderne i den forberedte hul. Fast jord omkring planten, så det står op af sig selv. Vand med en hånd vandkande.

•Gruppere årlige blomster sammen, der har lignende solen eller skyggen præferencer. Plante impatiens (Impatiens wallerana), voks begonia (Begonia x semperflorens) og coleus (Solenostemon hybrider) i skyggefulde haver. For haver i solen, plante periwinkle (Catharanthus roseus), petunias (Petunia x hybrida) og mos roser (Portulaca grandiflora).

•Plant årlige blomster, der har samme behov for fugt i samme haven senge. De fleste blomstrende enårige vokser bedst med et gennemsnit på 1 tomme af nedbør pr. uge, men nogle foretrækker mindre fugt. For tørre steder, planten nasturtium (Tropaeolum majus) og blomstrende tobak (Nicotiana spp.).

•Arrange årlige blomster så det højeste er på den nordlige side af sengen. Plantesorter, successivt kortere så den korteste er i forreste række, på den sydlige side af sengen. Dette vil sikre, at blomsterne ikke skygge hinanden fra solen. Bagerste række kan plantes med solsikker (Helianthus annuus) eller kosmos (Cosmos bipinnatus), med zinnias (Zinnia elegans) direkte foran dem. Læg morgenfruer (Tagates erecta) foran zinnias og søde alyssum (Lobularia maritima) langs den sydlige kant af blomsterbedet.

•Mulch årlige blomsterbede med en organisk materiale såsom halm, hø, træflis eller strimlet bark til at bevare fugt og modvirker vækst af ukrudt. Sætte ned et lag 2 til 4 inches dyb.

Tips & advarsler

  • Fjern brugt blomsterhoveder straks at tilskynde årlige blomster til at producere store mængder af blomster.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com