Indvendig dør installationsvejledning

March 30

Indvendige døre er placeret ved indgangen til samtlige værelser inde i en bygning, herunder soveværelser, badeværelse og undertiden toiletter. Indvendige døre kan være udfordrende for at installere for en nybegynder. Fremkomsten af pre hang døre, som dybest set kommer tilsammen, gør jobbet meget lettere. Installation af døre gøres nemt ved hjælp af grundlæggende værktøjer, som de fleste husejere har allerede rundt i huset og en eller to træbearbejdning tools. Da dørene kan være tung og omfangsrig, hjælper en ekstra person job gå meget glattere.

Instruktioner

•Sæt pre hang døren ind i væggen, åbning for døren, og sørg for, at hængslerne er placeret på den ønskede side. Har en anden person, der står på den modsatte side af døren for at forhindre det fra hælder alt for langt og falder ud.

•Sæt træ shims under bunden af dørkarmen på begge sider til at løfte stellet fra gulvet. Døren skal være høj nok til at rumme enhver gulvmateriale, der endnu ikke er blevet installeret. Hvis gulvet er allerede installeret, hæve rammen, så at døren åbner frit og rydder gulvet ca en 1/2 tommer. Hvis du vil installere en træ shim, indsætte kilet slutningen af shim under dørkarmen og ramte anden enden forsigtigt med en hammer.

•Sæt yderligere shims langs hver side af døren mellem karmen og væggen, så at døren jam er plumb. Hold et niveau lodret langs siden af marmelade, indtil luft boblen er midt på niveauet. Shims bør være fordelt omtrent to fod fra hinanden, med fire til fem shims på hver side af døren.

•Start hængsel side af døren, og Indsæt en 10d efterbehandling søm fra indersiden af døren papirstoppet ved hjælp af en hammer. Position hver søm så at det går igennem de træ shims. Stop hamring hver søm lige før søm hovedet er flugter med dørkarmen. Sted et søm sæt værktøj oven på neglen og hammer det at forsænke neglen. Countersinking sætter søm hovedet lidt under overfladen af træet. Når rammen er naglet i position på siderne, trække ud shims fra bunden af rammen og kassér.

•Sæt et målebånd mod den øverste kant af døren og foranstaltning til gulvet. Skåret fire stykker af trim, ved hjælp af en sav til at passe hver side og installere dem på indersiden og uden for døren rammen ved hjælp af 4 d efterbehandling negle og en hammer. Brug en geringssav til at oprette en diagonal 45-graders snit øverst på hver side trim stykke. Installere et stykke af trim på indersiden og ydersiden af døren på hver side af døren, højre og venstre, ved hjælp af 4 d efterbehandling negle og en hammer.

•Sæt målebånd langs toppen af døren og foranstaltning fra den udvendige kant af venstre side trim til den ydre kant af højre side trim. Klip to stykker af trim, ved hjælp af en sav, for toppen af døren. Brug en geringssav til at oprette en diagonal 45-graders snit i hver ende af den øverste trim stykke, således at når du butt øverste stykke mod side-stykker, diagonalen skærer passe sammen for at gøre et hjørne. Installere et stykke af trim på indersiden og uden for døren med 4 d efterbehandling negle og en hammer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com