Sådan Care for grøn Anole æg

March 30

Sådan Care for grøn Anole æg

Grøn anoles er fælles firben, især i de tropiske regioner i USA. Disse firben er nemme at passe og er almindeligt holdt nemlig pets i hjem terrarier. Hvis du har en gruppe af anoles, så er chancerne du kan have en ynglende par på dine hænder, der i sidste ende vil lægge æg. Korrekt pleje af æggene er let, og kræver kun opførelsen af en simpel inkubator og nogle tålmodighed. Hvis du gå gennem trinene korrekt, vil derefter inden for en måned eller to du have en batch af baby anoles.

Instruktioner

•Fyld de lille plastik kopper om halvvejs op med dæmpet vermiculit, som kan købes i en hardware butik. Dette materiale vil tjene som et substrat, der indeholder æg, som embryoner udvikler. Give en kop for hvert æg til at forhindre hatchlings fra kampene.

•Twist flere lufthuller i låget af hver plastic kop med en kniv. Disse huller vil give passende luftcirkulation til ægget.

•Indstil varmelampe og pære så at det peger ned i åbning af boksen styrofoam, der vil tjene som rugemaskine. Du kan bruge et stativ og klemme varmelampe til det, så du kan let justere højden på lampen. Brug et termometer, som du kan placere i boksen styrofoam, til at måle temperaturen. Den korrekte temperatur skal være omkring 80-85 grader Fahrenheit. Justere temperatur ved at hæve eller sænke e højde af varme pære eller ændre den pære effekt.

•Mark toppen af hvert æg med en markør. Dette mærke er vigtig, når overføre æggene til vermiculit, som vender æggene kan kvæle og dræbe embryo inde.

•Flyt hvert æg i en kop af vermiculit, holde mærket på toppen. Luk låget stramt og placere hver kop side om side i bunden af boksen styrofoam.

• Lad æg inkuberes i ca en måned og et halvt, forlader den varmelampe på på alle tidspunkter. Konstant overvåge temperaturen og justere varmen (ved at flytte pære mod eller væk fra æggene eller ændre pære watt) til at holde det hele tiden mellem 80 og 85 grader Fahrenheit. Forsigtigt tåge hvert æg en gang om dagen med varmt vand for at holde dem fugtige. Efter omkring 35 til 45 dage, bør du have hatchlings.

Tips & advarsler

  • Varmelamper sælges typisk med klemmer knyttet.
  • Må ikke blive modløs, hvis nogle æg ikke udklækkes eller du mister et par hatchlings. Krybdyr er ekstremt skrøbelige dyr og avl dem er undertiden lige op til chance. Nogle gange er der intet du kan gøre for at forhindre en Nyudklækket eller embryoner fra at dø.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com