Blomstrende Senna problemer

March 30

Blomstrende senna eller blomstrende senna, også kendt som Cassia corymbosa, kan vokse op til 8 fod høj som en busk, selvom nogle gartnere beskære det til en træfigur. Fejl i beskæring eller vanding, men kan føre til sygdom eller vækst problemer.

Voksende krav

Den blomstrende senna kræver plantning i et stort nok areal for at rumme størrelsen af den fuldvoksen busk. Mens normalt hårdføre, kan ikke anlægget modstå sub frysning temperaturer til mere end en eller to dage, ifølge Texas A & M University.

Pleje og vedligeholdelse

Beskæring alle blade ud af den blomstrende senna vil forhindre planten fra at inddrive og igen blomstrende. Beskæring denne busk mellem slutningen af sommeren og vinteren vil forringe dens overordnede hårdførhed, ifølge City i Austin, Texas, hjemmeside. At give den blomstrende senna for meget vand vil få det til at vokse hen over.

Sygdomme

Som en busk ansigter blomstrende senna trussel af Phytophthora root rot, hvis plantet i jorden med dårlig kloakering. Phytophthora former i rødderne af buske eller træer, rejser derefter opad i resten af planten, i sidste ende dræbe den.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com