Hvad kan du rense din madras med efter din vand pauser?

March 30

Hvad kan du rense din madras med efter din vand pauser?

Fleste kvinder mister deres sæk af vand efter arbejdskraft er allerede i fuld gang, men lejlighedsvis, en kvindes farvande vil bryde med en vælde i begyndelsen af arbejdskraft. Fostervand er normalt forholdsvis enkelt at rydde op og efterlade ikke et pletten.

At fjerne pletten

Det første skridt til at fjerne pletten duppe op eventuelle overskydende fostervand, hvis det ikke allerede tørret. Påfør en lille mængde af blid flydende vaskemidler fortyndet i koldt vand pletten med en klud. DUP madrassen forsigtigt, men ikke gnide det. Fostervand er et protein pletten, så behandle det som du ville blod eller urin.

At fjerne lugt

Fostervand er normalt farveløs og lugtfri, medmindre meconium, der er barnets afføring, var til stede. Hvis en lugt fortsætter, kan du prøve bagepulver eller en enzymatisk rengøringsmiddel, der nedbryder bejdse og odors. Produkter designet til at fjerne pet pletter er normalt enzymatisk rengøringsmidler.

Lufttørre

Tage madras udenfor, hvis det er muligt, for at luft ude på en klar, solrig dag. Ellers, åbne vinduer eller køre en ventilator for at øge ventilation.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com