Hvordan man kan bryde Metal

March 31

Hvordan man kan bryde Metal

Når du arbejder med metal, kan udtrykket "hårde som stål" være en smule nedslående, især hvis du forsøger at bryde metallet. Skære igennem metal er ikke let, men det kan være lettere med de rigtige værktøjer. Ligegyldigt hvilken form og størrelse er det metal, du arbejder med, er chancer nogen har held skære igennem det før. Med de rigtige værktøjer og tilgang kan du skære enhver metal ned til sokkeholderne.

Instruktioner

•Brug din nedstryger til at skære igennem korte længder af metaller, som skruer, stænger, møtrikker og bolte. Gøre korte langsomme strøg med din sav, indtil du har oprettet en slid i den metal dyb nok til at holde din savklinge på plads. Tage fuld streger ved hjælp af den hele savklinge til resten af din cut. Din trække slagtilfælde er lige så effektive som din push stroke så gælder den samme mængde pres for begge.

•Brug din rørskærer til at skære igennem længder rør lavet af stål, kobber og aluminium. Rør kuttere er enkel at bruge og kommer i forskellige størrelser til at passe dit projekt. Placer dine rør mellem kæberne af pibe kutter og spænd dem ved hjælp af en justeringsskrue på bagsiden af kutteren. Langsomt dreje rørskærer omkring røret. Hver rotation vil skære dybere gennem røret, indtil du har lavet et rent snit.

•Anvend en vinkelsliber til at skære igennem store plader af metal. En vinkelsliber er et håndholdt kraft værktøj, der kværner gennem metal i stedet for at skære det med en kniv. Placer den lodrette kant af vinkelsliberen på metal og langsomt lette det (fordi det slibning ikke skære) gennem længden af metal du er gennemskæring.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com