Sådan konverteres i jorden Pool til saltvand

March 31

Sådan konverteres i jorden Pool til saltvand

Swimmingpool salt systemer er designet til at mindske mængden af vedligeholdelse en pool kræver. Salt generatorer træde i stedet for regelmæssig sanitizers som klortabletter og stød, ved hjælp af salt, der anvendes til vand til at generere klor. I-bassiner er konverteret til salt-system ved at installere en generator i eksisterende VVS, og ved at hælde den oprindelige salt behandling i bassinvandet. Så længe saltindhold i poolen holdes på et optimalt niveau, salt vand puljer er forholdsvis problemfri gratis.

Instruktioner

•Neutralize nogen brom eller baquacil kemikalier i pool vand. Baquacil og brom har en negativ reaktion når bragt i kontakt med klor genereret af en salt pool, forårsager skumle vand og farves udstyr. Dræning bassinvandet helt og starter med en frisk krop af vand er den mest effektive måde at fjerne brom og baquacil fra poolen. Alternativer til vand, afløb er meget tung klor chok behandlinger, som langsomt nedbryder brom og bacuacil niveauerne i poolen.

•Sæt din salt generator til din pool. De fleste generatorer installeres direkte i overensstemmelse med den eksisterende VVS ved hjælp af lim og primer. På grund af det store udvalg af salt generatorer, henvise til din instruktionsbog til nogen særlige installationsinstruktioner.

•Applicer 50 lbs. pool-kvalitet salt til pool pr. 10.000 gallon af vand i poolen. Vente på salt opløses, så samles en vandprøve af poolen. Indsæt en salt test strip i stikprøven vandflaske. Tillad strimlen for at forblive neddykket i vandet i tre minutter, derefter registrere resultaterne. Holde tilføje salt, indtil testen læser et saltindhold på mindst 4.000 dele per million (ppm).

Tips & advarsler

  • Test din pool for salt indhold hver måned.
  • Chok din pool med klor stød hver to uger til at sikre, at det er korrekt desinficeret.
  • Altid bære håndbeskyttelse når håndtering pool kemikalier.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com