Hvordan man opbygger et træ ged hegn

March 31

Et plankeværk er en sikker måde at holde geder lukket, selv om det formentlig koster meget mere end wire. Ikke alene er et plankeværk attraktiv, det er robust. En ged hegnet skal være omkring 46 inches høj. Tilføje nok boards til hegnet at holde geder lukket; afgør, hvor mange bestyrelser til at bruge baseret på alder, race og størrelse af gederne. Afstanden mellem brædderne skal være lille nok til at holde geder i og rovdyr ud. Kontrollere lokale bygningsreglementer før du installerer hegnet.

Instruktioner

Forberedelse

•Kontrollér, et kort over området. Tegn en streg på kortet for hegnet. Prøve at planlægge en måde at holde hegnet linje så lige som muligt.

•Rengør op fenceline, og sørg for der er ingen krattet eller buske på måde. En plæneklipper eller streng trimmer kan hjælpe.

•Sæt haven indsatserne i jorden rundt i området at være lukket. Køre streng eller sejlgarn langs indsatserne. Sørg for at holde sejlgarn lige - dette vil være din guide for at holde hegnet lige.

Installation

•Starting på et hjørne, grave et hul ca 2 fødder dyb. Lægge grus eller sand i bunden af hullet til at hjælpe med dræning. Placer en hegnspæl i hullet. Kontroller posten er lige, så hæld beton omkring basen. Fortsætte med at installere indlæg, ved hjælp af H-formet afstivning boards på hjørnerne.

•Begin installere boards, starter på bunden. Nail boards til stillinger med to eller flere negle. Sørg for bestyrelser er lige. Afskære ekstra træ med en hånd sav eller motorsav. Forlade nok plads på indlæg at installere den næste bord. Når du installerer den anden række af bestyrelser, være sikker på at sætte dem tæt nok sammen til at holde geder. Fortsætte med at installere boards, indtil hegnet er den ønskede højde.

•Sand nogen ru og farlige kanter. Sand omkring negle for en længere hold.

•Pick op negle, så geder ikke komme til skade. Kontroller, at der ingen skrot træstykker i lukket område.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com