Typer af haven hegn

March 31

Typer af haven hegn

Haven hegn bruges til at definere plads, forbedre udseendet af en have eller holde vilde dyr fra gumlede på blomster eller grøntsager. Når der træffes beslutning om typen af hegn til at installere, overveje sit materiale, dens funktion, stilen, dit budget, og hvor meget tid du er villig til at betale for at opretholde det.

Træ

Træ Strejkevagt Fægtning giver haver med et klassisk look. Med dette design, korte lodrette brædder er jævnt fordelt, knyttet til stillinger og er typisk pegede på toppen. Du kan tilpasse en træ stakit ved at vælge højden, strejkevagt størrelse og afstanden mellem vagtposter. Den eneste ulempe at denne type af hegn er, at regelmæssig vedligeholdelse, herunder reparation, maling eller farvning, er påkrævet.

Vinyl

Vinyl Strejkevagt Fægtning er en anden mulighed; Det er dog dyrere. Denne type af hegn bliver mere populært, fordi det varer lang tid med meget lidt vedligeholdelse. Kits kan købes med formonterede paneler, hvilket gør det hurtigt og nemt at installere. Du har også flere valg af farver og stilarter.

Kæde Link

Hvis du har en stor have, er en valgmulighed at overveje en kæde link hegnet. De store fordele for denne type af hegn er at det er langvarig og kræver lidt eller ingen vedligeholdelse. Chain link hegn er installeret med metal indlæg hver 6 til 8 fod gør det meget robust. Hvis det er nødvendigt, kan du installere en aflåselig gate for ekstra sikkerhed.

Smedejern

Selvom smedejern hegn kan være dyrt, kan de tilføje klasse og skønhed til en have. Du kan have denne type af hegn tilpasset, hvilket gør det dekorative og udsmykkede. Som med andre typer af metal hegn, er smedejern meget holdbare. En af ulemperne til smedejern er, at det er modtagelig for rust hvis det ikke er ordentligt vedligeholdt.

Elektrisk

Hvis din have er hyppigt besøgt af hjorte, kan du overveje at installere et elhegn. Listen over materialer behov for elektriske hegn omfatte wire, support stænger, plast isolatorer, en hegnet oplader og en kobber stang til jordforbindelse. Dette er en overkommelig mulighed, som kan være installeret af de fleste boligejere. Dit samfund kan have regler og forskrifter vedrørende elektriske hegn, så anmeld lokal fægtning ordinancer før du installerer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com