Hvordan til at identificere Cedar tømmer

April 1

Cedar er en blød, meget stabil træ. Derfor har det historisk blevet brugt i høj luftfugtighed områder som i køkkener, bade og damp saunaer. Cedar er en meget let træ til at arbejde med: en af de vigtigste karakteristika ved cedar tømmer er at det ligger fladt og bliver flade. Den mest oplagte måde at identificere cedar tømmer er at bare lugte det; Cedar har en karakteristisk aromatisk duft. Cedar tømmer kommer i forskellige kvaliteter og er prissat i overensstemmelse hermed.

Instruktioner

•Carefully kontrollere etiketterne på placeringerne af cedertræ tømmer på tømmer værftet. Bemærk, at de klassificeres ved hjælp af et system baseret på specifikke karakteristika.

•Undersøg tømmer markeret "cv" (klart lodret korn). Dette træ har revet korn, forårsaget af den overflade træ skæres som bestyrelserne flyttes gennem høvl på savværket. Hold øje med mindre krumninger i denne klasse.

•Undersøg tømmer mærket "a" (Andersen & bedre klar). Føle overfladen. Kontrol for revner væk, kendt som checks, typisk i denne klasse af cedertræ tømmer. Ser for periodiske springer i tømmer, eller lave steder og for stram, lille knob, omkring to pr. bord.

•Fortsæt til "c" (Christensen & bedre klar). Mærke hvordan disse bestyrelser er for det meste klare, høvlet cedar bestyrelser. Dette er det træ, der er tættest på barken af træet. Bestyrelserne har en mellemlang cedar tone, små knaster og korte opdelinger, der er revner, der løber gennem kontrol. Små striber af banen, saft fra træet, vil være indlysende i c-grade cedar tømmer.

•Undersøg tømmer mærket "d" (D & bedre klar). Denne lønklasse funktioner periodiske springer i korn, med nogle porer, og en eller to knuder pr. bord.

•Undersøg tømmer mærket "tk" (Vælg stram knude) og undersøgelse fordelingen af knob og burls og lidt tilhugget eller stjerne kontrolleret knob. Disse funktioner føje en dekorativ værdi til denne klasse af cedertræ tømmer.

Tips & advarsler

  • Før shopping for cedar er tømmer meget klar på, hvad du skal bruge det til. Cedar er dyrt - du ønsker at købe den rigtige kvalitet til jobbet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com