Sådan anbringer en hegnspæl til et dæk

April 1

Sådan anbringer en hegnspæl til et dæk

Når du installerer hegn, er hegnet kun så stærk som indlæg det er hængt op på. Hegnspæle er typisk installeret i konkrete footings i bunden af et hul. I nogle installationer kan dit hegn passere en dæk. I disse tilfælde, skal posten være monteret på en post beslag. Post beslag er fremstillet af galvaniseret stål og kan monteres flush på overfladen af dækket og vil støtte stillingen fast, hvis korrekt installeret.

Instruktioner

•Measure til at finde den korrekte position for hegnspæl, ved hjælp af et målebånd. Bruge hegn post beslaget som skabelon til at markere omridset af post på dækket. Markere dækket gennem hegn post beslag med en permanent markør. Markere hvert hul klart.

•Installer en 1/8-inch bit i din boremaskine og stramme chuck. Bor en pilot hul i hver markant placering. Indstille punktet af bit på mærket og starte øvelsen. Anvende konstant pres for at holde bit fra at gå på tværs af overfladen af dækket. Bore hvert hul til en dybde på ½ tomme. Blæse støv fra hullerne.

•Anbring beslag i sted på dækket og hullerne i beslaget med pilot huller du boret ind i deck overflade. Køre en 1 5/8-inch behandlet dæk skrue gennem hvert hul i hegnet post beslag i dæk overflade. Spænd skruerne fast for at trække beslag fast ned til deck overflade.

•Mark hegnet post på den rette længde. Bruge en hurtig pladsen til at markere alle fire sider af stillingen. Skære stillingen til længde, ved hjælp af en rundsav. Angiv den savklinge til sin fulde dybde. Går på tværs af indlæg på ét ansigt. Slå stillingen over til den modsatte side af hegnspæl og skære indlæg resten af vejen igennem.

•Strømforbrug i standby stilling i hegnet post beslag. Markere skruehullerne gennem beslag på stillingen. Læg post på en fast, plan overflade. Installere en 3/16-inch bit i boret og stramme chuck. Bor en pilot hul i hver markant placering til en dybde af 2 inches.

•Indstil post i hegnet post beslag. Installer en møtrik driver i boret og køre en 1/4-af-2-tommer lag bolt i hver pilot hul igennem siden af beslaget. Drive bolte kraftigt for at støtte posten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com