Afløb for Maple Leaf Viburnum

July 22

Hvis du havearbejde i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 8 og skrabe dit hoved over de nøgne skyggefulde områder, mener mapleleaf viburnums (Viburnum acerifolium). En af disse løvfældende 4 - til 6-fods høje buske spreder 4 fødder. I dens naturlige habitat, understory skov og i landskaber, der efterligner det, den hurtigt breder sig ved rodskud at danne en stor koloni. MapleLeaf viburnum fungerer bedst i veldrænet jord.

Hvordan din jord afløb?

For at gemme dine mapleleaf viburnum unødvendige sorg, skal du teste din jord dræning i efteråret før plantning i foråret. Efter grave og fylde en 1-fod dybt hul med vand og lade det løbe, refill og måle og registrere den vanddybde. Efter 15 minutter, måle det igen og fratræk resultatet fra din første måling. Ganges med 4 til at bestemme, hvor mange inches af vand afløb fra jorden i en time. Hvis svaret er mindre end 1 eller mere end 6 inches, din jord har bør for opmærksomhed.

Jord afløb som melasse

Phytophthora svampe, der trives i dårligt dræning jord, kan angribe din viburnum rødder, krone eller krave. Symptomer på infektion omfatter forkrøblede, udviser og tidligt slippe løv, døende kviste og grene, eller oser, forgået bark. Alvorligt inficeret viburnums dø. Overdreven vand også presser ilt ud af jorden og kvæler langsomt rødderne. En berørt viburnum har døende kviste med udtørret, visne gule blade og døende kviste. For meget vand, med andre ord er så tilbøjelige til at dræbe din viburnum som for lidt.

Jord afløb som dit barns yndlings Drink

En viburnum plantet, hvor vandet løber for hurtigt for sine rødder til at absorbere ender både tørstig og næringsstof-berøvet. Dens udviser blade, sprød langs margenerne, fade til gul eller brun eller påtage sig deres slående efterår farve uger forud for tidsplanen. Denne viburnum producerer færre blomster, og i et forsøg på at spare energi, det kan stoppe voksende helt. Heldigvis, det samme middel løser langsomt eller hurtigt afdrypning jord. Når du har anvendt det, plante din viburnum med tillid.

Opskrift på perfekt dræning jord

Forbedre din jord dræning er et simpelt spørgsmål om at ændre størrelsen på dens partikler. Ønskeligt 1 - til 6-tommer-timen dræning sats tilhører loam's mellemstore, næringsrige partikler. For at opnå dette, ændre din tørre jord med organisk materiale, som kompost og sphagnum. Derefter rototill det til en 6 - til 8-tommer dybde, dække det med et 6-8 - tommer lag af deres ændringsforslag, og bland indtil jord og ændringsforslag er umulig at skelne fra hinanden. Denne indsats giver 12 til 16 inches af en veldrænet, halv-jord, halv-ændringsforslag vækstmedium. Med ordentlig pleje belønner en viburnum plantet i det dig med rigelige klynger af cremet blomstrer, fugl-tiltrække bær og maplelike blade af ekstraordinære pink til lilla efterår farve.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com