Hvordan man laver udendørs træ borde

July 23

Hvordan man laver udendørs træ borde

Alle tilbringe mere tid udendørs. Terrassen og baghaven bliver mere af en udvidelse af hjemmet end nogensinde før. Mens du bruger dette område til alt fra cookouts til volleyball spil, er møbler afgørende. Bygning udendørs træ borde vil være gavnlig for at holde din drikkevarer, mobiltelefon, en bog for afslappende og andre elementer, du vil bruge udendørs.

Instruktioner

•Klippe følgende fra 1 tommer x 4 inches x 10 fødder stykker af cedertræ. Fem stykker 18 inches lang er de øverste lameller. Ét stykke 16 inches lang er foran og understøtter tilbage. Ét stykke 14 1/2 inches lang er top sidestøtter. Fire stykker 22 inches lang er ben for tabellen.

•Klippe og bagside toppen understøtter fra 16 inches lang stykke af cedertræ ved at skære to 1 5/8 tommer bredt stykker. For de side top støtter, fra 14 1/2 tommer stykke af cedertræ, skåret to stykker måling 1 5/8 tommer bredt stykker. Hvert af benene vil blive skåret i ét stykke måle 2 inches lang og 22 inches lang, og et stykke måle 1 1/4 inches lang og 22 inches lang.

•Saml ben. Sætte trælim på kanten af en 1 1/4 inches stykker og ansigt af de 2 tommer stykke, og slutte sig til dem sammen. Tack i et par efterbehandling negle lige til at holde stykker sammen indtil træ limen tørrer. Lad stykkerne tørre i mindst to timer.

•Sæt to ben i side støtte på toppen (se billede). Ansigterne på benene, der er på ydersiden placeres jævnt med top støtte ender. Bruge øvelsen til at lave et hul øverst på benene, og skrue ansigterne på benene for at støtte ved hjælp af 1 1/4 inches skruer. Sørg for benene er slået til hvor sømmene ikke vise på fronten eller side af bordet.

•Gentag processen for de andre to ben. Lim og søm den forreste og bagerste lameller på plads på rammen. Lim og søm resten af toppen lameller i sted, jævnt fordelt mellem forreste og bagerste lameller. Køre lamellerne fra side til side og forlader en tomme af overhæng på forsiden og bagsiden af hver lamel. Sand nogen ru kanter af tabellen cedertræ med sandpapir og spray tabellen med klar lak.

Tips & advarsler

  • Den færdige tabel være 18 inches lang, 22 3/4 inches høj og 18 inches dyb.
  • Tillad den klare finish til tørre et døgn før du bruger tabellerne for at undgå klæbrighed.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com