Hvordan man kan anvende en tag fugemasse

April 3

Forsegling et tag vil hjælpe med at forhindre lækager og holde vand ud af dit hjem. Metaltag skal være forseglet hvert andet år for at bo i god stand. De skal også være forseglet efter storme og skadelige vind. Forsegling et tag er meget enklere end andre arbejdspladser på taget, såsom at installere helvedesild eller metal tagdækning. Forsegling et tag er ikke meget tidskrævende og kan gå en lang vej mod at holde et hjem lækage-fri.

Instruktioner

•Undersøg tag, på udkig efter revner og huller, der kan forårsage lækager. Fjern eventuelle afskalning fra den nuværende tag belægning med en stålbørste. Se nøje omkring sømme og feje snavs med en kost.

•Look over taget og fjerne eventuelle rester, løs og vedhæfte nogen skruer, der stikker fra taget. Check for meldug pletter og behandle dem ved at skylle med klor blegemiddel.

•Wash taget grundigt med en haveslange. Kontroller, at der er ingen vandpytter danner. Disse vandpytter kan danne, hvis huset ikke er plan, der er en fordybning i taget overflade eller hvis tagrenden er tilstoppet. Tør off tag med rene klude.

•Dæk alle sømme og kanter af blinkende med lappe cement ved hjælp af en stiv-stritte pensel. Overlappe alle sømmene med 1 tomme og også dække eventuelle skruehoveder. Sørg for at dække alle tag sømme, blinkende og Jørgensen-jernbane, fordi disse er de tre områder, hvor de fleste af de utætte opstår. Lad den lappe cement tørre i mindst en time.

•Mix tag belægning og begynde at anvende med en tag pensel. Børste over hele området af taget og omhyggeligt følge instruktionerne på etiketten for ordentlig dækning. Start den ene ende af taget og arbejde mod anden siden. Gælde ikke for tyk af en frakke, som det vil tørre og crack over tid. Klatre ned ad stigen og give tid til at tørre.

Tips & advarsler

  • Placer en stige i slutningen af taget, så du kan klatre ned uden at gå over den ny tag belægning.
  • Forsøg ikke at forsegle taget når det regner, eller hvis temperaturen er under 50 grader Fahrenheit. Dette vil påvirke hærdning processen med fugemasse.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com