Hvad skadedyr spise Hosta planter?

April 3

Hosta planter dyrkes primært for deres skygge tolerance og løv produktion. Planter spænder fra små (6 inches i diameter) op til meget store dem mellem 4 og 6 fod i diameter. Hostas har et par problemer med skadedyr i haven.

Snegle

Sneglene er de mest synlige skadedyr, der angriber hostas. Disse skadedyr er mest aktive i lange perioder i vådt vejr. I tørre perioder synes snegle at forsvinde. Den grå have slug starter ud mindre end 1/2 tommer i længden og kan vokse op til 1 tommer i størrelse. Sneglene kræver fugtige miljøer. De ofte skjule i dagtimerne og komme ud for at fodre om natten. Tegn på slug angreb omfatter sølvfarvede Slim stier og uregelmæssigt formede huller i bladene, hvor de har fodret.

Kontrol

Ingen én enkelt metode virker universelt for snegle. Slug kontrol omkring hostas kræver en kombination af kulturelle praksisser. Rene snavs fra en have til at fjerne slug skjulesteder. Håndplukke snegle fra Hostaer og smide dem i en spand med sæbevand til at fjerne dem. Sted slug fælder i jorden ved at hælde øl i en krukke låg og begrave låget så at læbe er lige under overfladen af jorden. Sneglene kan også fjernes ved sprøjtning med eddike eller ammoniak.

Blandtegning nematoder

Nematoder er mikroskopiske orme, der angriber hostas i to former. Blandtegning nematoder angriber bladene af Hostaer, mens rod knude nematoder angreb hosta rødder. Blandtegning nematoder er til stede i vandet på hosta blade og angribe bladet af vrikkende til blad spalteåbningerne. Én gang inde hosta blade, bladgødning nematoder lægge æg og reproducere. De nye nematoder udklækkes, emerge fra bladene og svømme til nye steder at inficere dem. Blandtegning nematoder bredte sprøjt vand fra plante til plante. Symptomer omfatter blade stribet med lys-grøn eller gul blad væv i mellem store vener. Ældre blade påvirkes først. Blad skader vises typisk i sensommeren eller efteråret når ødelægge populationer er højest. Behandlingen består i at fjerne beskadigede blade og forhindrer sprøjt vand.

Rod knude nematoder

Rod knude nematoder er parasitaere orme, der indtaste plaget hosta som larver på spidsen af roden. Der de modnes og vokse. Hunner lægge deres æg i rødderne. Når æggene klækkes, kan en nematode Angiv jorden eller forblive i roden. Nematoder udøve sekreter, som de foder, hvilket medføre uregelmæssig vækst af planteceller. Disse vækster forårsage galls og hævede root stykker i anlægget. De vansirede rødder er ikke i stand til at absorbere næringsstoffer og vand samt sund rødder. Dette forårsager hosta skal vises forkrøblede, visne under stress og viser tegn på fejlernæring. Forvaltningen skal være forebyggende til kontrol rod knude nematoder. Alle hostas skal inspiceres før at bringe planterne i din have. Når du opdager rod knude nematoder, opgrave planterne og genplante sengen med en anden plante. Sund hostas bør ikke plantes i jorden inficeret med rod knude nematoder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com