Sådan Treat Jade plante Rot

April 3

Sådan Treat Jade plante Rot

Jade plante eller penge tree (Crassula ovata) er en saftige arter fra det sydlige Afrika, der gør en let at vokse stueplante. Det trives på en lys placering med nogle direkte solskin og overlever omsorgssvigt. En sukkulent er, det sårbare til at rådne hvis over vandes eller holdes i kolde, fugtige forhold. Når en jade plante begynder at rådne det skal behandles straks eller hele planten vil være i fare.

Instruktioner

•Afbryd vanding og dug en jade plante, så snart du opdager eventuelle rådnende blade eller bløde grene. Sørg for sin gryde ikke er stående i en skål af vand. Aflæsse planten ud af sin pulje og søger sværtede eller bløde rødder, der angiver pythium root rot. Fjern eventuelle rådnende rødder og alle jorden klamrer sig til rodklumpen. Lad hele planten til tørre ud for en uge. Hvis der er ingen tegn på root rot, erstatte planten i beholderen og flytte det tæt på et varmt, solrigt vindue, indtil jorden tørrer helt.

•Klippe off enhver rådnende grene eller grene holder rådnende blade med en steril kniv. Hvis hovedstammen er blød eller kollapser, fjerne sund grene og lade dem tørre i en uge ved siden af en solrig vindue.

•Kapacitet jade anlægget når dens jord er tørret og dens blade er begyndt at rynke lidt. Give vand nok til at fugte jorden og tillade alle overskydende vand kan løbe væk. Placere den i den varmeste og klogeste tilgængelig placering i hjemmet med minimumstemperaturer i 50 grader Fahrenheit.

•Plant sund grene i tunge keramiske Potter i kompost formuleret for sukkulenter eller en 50 procent blanding af tørv og sand eller perlite. Fugtes jorden og sted ved siden af et lyst vindue, der modtager mindst fire timer i direkte solskin om dagen.

Tips & advarsler

  • Plante jade planter i tunge keramiske Potter, da de hurtigt bliver toptunge. Vælg uglaseret keramik, da dette giver mulighed for vand at fordampe hurtigere og forhindrer root rot. Reducere vinter vanding til et minimum, giver lige nok til at forhindre, at bladene shriveling.
  • Placer ikke sten eller småsten i bunden af en jade plante pot som disse kan blokere drænhul og forårsage vand-logging.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com