Hvordan du Top 5 Garage opbevaring ideer

April 4

Få de top 5 garage opbevaring ideer til at hjælpe dig med at få din garage organiseret.

Instruktioner

•En garage er ofte et af de områder, der har brug for hjælp. Der er normalt for mange ting, der konkurrerer om for lidt af en plads og det ender ofte som losseplads for de ting, som du bare ikke ved, hvad de skal gøre med. Du kan stoppe vanviddet med et par enkle garage opbevaring ideer.

•Åbn reoler vs. lukket reolerUanset om du beslutter dig på åbne reoler eller lukket for din garage afhænger af personlige præferencer og hvor let du kan huske, hvor noget er.

Med åbne hylder er det nemmere at se, hvor ting er at mærke dem. Hvis du glemmer let, hvor tingene er, kan dette være den perfekte løsning for dig. Hvis du er mere visuel, kan dette også være en bedre plan for dig. Åbne reoler giver også mulighed for du mere nemt få fat i hvad du har brug for.

Hvis du vil have et renere udseende til din garage, lukkede reoler vil fungere bedre for dig. Men du skal helt klart huske hvor du lægger ting for at gøre denne garage organisation idé arbejde for dig. Mærkning på ydersiden af din lukkede reoler kan gøre det lettere for dig at finde, hvad du har brug for første gang.

•Peg bestyrelserPind bestyrelser er god garage opbevaring ideer til rummet ved siden af din bil. Det er sandsynligt, at reoler ikke vil arbejde for mindst én side af din garage. Her er hvor pind boards er nyttige garage organisation hjælper. De kan gemme de store emner som skovle, koste og River.

•Tool opbevaringDer er mange forskellige måder, du kan gemme dine værktøjer. Værktøjskasser, åbne reoler, lukket reoler, og pind boards er alle måder at du kan opbevare dine redskaber. Men endnu vigtigere end hvad du bruger til at gemme værktøjerne er måden, du organisere dem. Organisere dem af brug er en god måde at gøre det. Hvis du bruger visse værktøjer til visse ting, kan opbevaring disse varer sammen være nyttige. For eksempel, hvis du bruger en bestemt skruetrækker til blot én type af skrue, som du har, kan lagring, skruetrækker med disse skruer være nyttigt. En anden måde at organisere dine værktøjer er af typen. Så lagring alle skruetrækkere sammen, alle af hamre sammen mv.

•For at bin eller ikke hen til BinPlaceringer kan være hjælpsom garage opbevaring ideer for visse situationer. Små virksomheder er gode til at gemme små ligesom elementer sammen. En plastik skotøjsæske kan være nyttigt for ting som opbevaring tilfældige toilet reparationsdele sammen. Vær forsigtig med at få meget store siloer til garagen. Det kan være nemt at bare smide ting i dem, der ikke hører sammen og derefter bare skubbe at bin i et hjørne af garagen.

•Skjulte opbevaringGaragen er et farligt sted, store på grund af den skjulte storage, der er overalt i det. Spær i en garage kan være et fantastisk sted at gemme elementer, du ikke har brug for adgang til meget ofte. Men sørg for at at noget gemt i spær er enten godt forseglet eller at du ikke har noget imod det at få beskidte. Bare sørg for at du ikke bare skubbe ting op i spær, der skal glemme alt om!

•Der er mange forskellige måder at organisere din garage og der er masser af stor garage opbevaring ideer derude. Finde ud af hvad der virker for dig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com