Hvordan skal man behandle med et hus oversvømmelse

April 4

Beskæftiger sig med et hus oversvømmelse kan være ganske udfordrende. Du kan vende tilbage fra arbejde en dag for at finde en massiv oversvømmelse i dit hus. Oversvømmelser kan forårsage alvorlige skader på et hus og skal passes på korrekt. Oversvømmelser kan være resultatet af mange forskellige årsager, fra overfyldte toiletter til voldsomme storme som orkaner. Læs denne artikel for tips om hvordan man skal håndtere en house oversvømmelse.

Instruktioner

•Extract vandet. Du skal først tage ud de resterende vand ud af dit hus. Låne en vand vakuum fra et kvarter, eller gå ud og købe en. Nogle gange kan du leje en professionel til at komme til dit hus og gøre det.

•Kontrollér ud sokler omkring huset eller området hvor oversvømmelserne fandt sted. Sørg for, at de er stadig intakt og ikke absorbere mere vand. De kan få mugne og begynder at rådne.

•Tag ud alle møbler i det område, der blev oversvømmet. Gem dine møbler fra nogen ekstra væde. Hvis du kan, og hvis det er en tør dag, tage møbler for at tørre ud i solen.

•Træk ud tæpper hvis det er muligt. Hvis tæppet bliver vådt kan det rådne resten af gulvet og skabe dårlig lugt. Hvis dit tæppe dækker hele området af gulvet, så skal du en speciel vakuum til at suge op væde.

•Spray luftfriskere jo af møblerne har været tørret ud, gulvet er tørt, og når tæpperne er tør. Bruge en deodorizer pulver på møbler og tæpper, hvis nødvendigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com