Historiske anvendelser for Wisconsin indfødte planter

April 4

Wisconsin er hjemsted for hundredvis af tusindvis af indfødte plantearter, at bosættere og indfødte amerikanere ansat for at spise og medicinske bruger. Mennesker brugt planter til te, urtete, omslag, rygning blandinger, rituelle formål, ansigt og krop maling og farvestof. Nogle af planterne bruges stadig af moderne urte-medicin praktiserende læger til at gøre lægemidler ekstrakter kaldes tinkturer.

Lobelia

Lobelia (Lobelia inflata) er en flerårig urteagtige plante hjemmehørende i Wisconsin. Den vokser primært i nærheden af vådområder, fugtige skove, vandløb, søer og moser. Lobelia blomstrer fra juli til November. Indianerne brugte lobelia som en tonic for næsten hver lidelse; de brugte anlægget til behandling af luftvejsinfektioner og som en muskel og nervesystem muskelafslappende. En af de vigtigste bestanddele i anlægget er lobelin, et kemikalie, der svarer til nikotin. Folk tygget historisk lobelia blade til at føle virkninger svarer til at bruge tobak.

Blå jernurt

Indianerne i Wisconsin området bruges Blå jernurt (Verbena hastata) for fødevarer og medicin. De brugt stærke infusioner af anlægget til at øge bryst mælkeproduktionen i ammende mødre, at hjælpe en person i forbifarten nyresten og helbrede blære infektioner. De brugte også vervain til behandling af diarré, feber, sår, tarm smerter, hovedpine, lungehindebetændelse og gigt. Ifølge alternativ art Online urte brugte Irokeserne en kold infusion af vervain blade for at drive Klamt folk væk.

Bloodroot

Bloodroot (Sanguinaria canadensis) er en flerårig plante hjemmehørende i Wisconsin, der vokser i fugtige skove i hele staten. Plantens hvide blomster blomstre på toppen runde orange eller røde stængler. Oprindelige folk og tidlige europæiske bosættere anvendes rød saft fra roden som et farvestof til tekstiler og hud maling til ritual og slaget formål. De brugte en pasta af anlægget for hudsygdomme og vorter. De brugte også bloodroot at bekæmpe bronchiale spørgsmål, halsinfektioner, ringorm, hjerteproblemer, migræne og som et beroligende middel.

Yarrow

Yarrow (Achillea millefolium) vokser vildt i hele Wisconsin i enge, brakjord, enge og vejsider. Anlægget har evnen til at forbedre sundheden for andre planter, der vokser i nærheden af den. Yarrow letter en forøgelse af nærliggende planter æteriske olieindhold og insektresistens. Tidlige beboere i området Wisconsin bruges yarrow eksternt til at stoppe blødninger og til at behandle sår. De brugte olie ekstrakt fra planten i traditionelle shampoo opskrifter, og drak Røllike te som en behandling for forkølelse, influenza, mavesår, mavekramper og betændelse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com