Cherry Tree japansk Beetle Natural Retsmidler

April 4

Cherry Tree japansk Beetle Natural Retsmidler

Når japanske biller angribe din kirsebærtræ, vil de feed fra træets blade. Hvis ikke behandles, vil den konstante forbrug af bladene forhindre træet i producere nok fødevarer for at opretholde sig selv. Heldigvis, en bred vifte af naturlige retsmidler er tilgængelige til at beskæftige sig med japanske biller.

Fysisk fjernelse

I de tidlige morgener når duggen har lagt sig på vingerne af biller at gøre dem træg, du kan fysisk tvinge dem ud af din kirsebærtræ. Lå en stor presenning eller tæppe under din træ og ryst den kirsebærtræ kraftigt. Kraft af ryste vil forårsage de japanske biller til at falde fra træet og på presenning eller tæppe. Hurtigt dumpe insekter i en spand fyldt med varmt, sæbevand vand. Gentag processen hver par dage for at reducere mængden af japanske biller i din kirsebærtræ.

Beetle Trap

En anden måde at slippe din kirsebær træ af japanske biller er at oprette en diffusering, bruger kun naturlige elementer. Fyld en container med 1 kop vand. Hæld 1/4 kop sukker og en pakke gær i vandet. Blandes grundigt indtil du har opløst sukker og gær. Rør en mosede bananer og Overfør blandingen til en tom gallon mælk drikkeglas. Placere kanden i nærheden af kirsebærtræ med låget ud. Lugten af ingredienser vil tiltrække de japanske biller, som vil klatre i kanden og ikke kunne komme ud.

Mælket Spore

Anvendes på jorden, vil granulerne kendt som mælkeagtig sporer inficere japansk beetle på dens grub etape og sidste i mange år. Når smittet, vil insekt dø af milky spore sygdom. Mælket spore pulver er købes i havecentre og forskellige online-handlende. Spredt 40 ounce af pulveret over en 1.000 m² stor område. Drys pulver oven på jorden. Du kan anvende mælkeagtig spore pulver til jorden når som helst på året, så længe jorden ikke er frosset. Når du har anvendt den anbefalede mængde pulver, vand græsplæne til at tvinge pulveret i jorden.

Fejl saft

Denne naturlige japanske beetle frastødende er ikke for de sarte. Samles om en kop japansk biller og male dem i en blender, indtil de er flydende. Hvis du kan samle japanske biller inficeret med milky spore sygdom, vil du være i stand til at inficere andre biller. Hæld de flydende insekter i en pumpe sprøjte. Tilføj lige nok vand, så de flydende bugs er tynd nok til at passere gennem sprøjten. Frakke kirsebærtræ med blandingen for at afvise de japanske biller. Genanvende blandingen når en uge som nødvendigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com