Hvordan man kan forbedre nøjagtigheden af en Analog klemme Meter

April 4

Klemme meter er designet til at gøre levende strøm-test sikrere. Fordi brugeren ikke har fysisk røre live ledninger, når du bruger en klemme meter, er risikoen for elektrisk stød stærkt reduceret. Fordi de har større nøjagtighed, har digital klemme meter erstattet analog klemme meter. Dog kan klemme meter justeres for at give en mere præcis læsning. Brug et par enkle teknikker til at forbedre nøjagtigheden af en klemme meter.

Instruktioner

•Ændr batteriet. Analog klemme måleren er drevet af et 9 volts batteri. Over tid, vil batteriet miste ladningen. Når det sker, vil måleren mister sin nøjagtighed. Bruge en lille stjerneskruetrækker til at fjerne de sæt skruer fra bagsiden af måleren. Træk forsigtigt bagpanelet adgang til batterirummet. Udskift det gamle batteri.

•Rengør målerens klemmer. Klemmerne består af to halve ringe lavet af ferrit og sår med kobbertråde. Dækslet til plastik ring bliver dækket med snavs og snavs over tid. Nogle af dette snavs indeholder spormængder af metaller, som kan forstyrre den måleraflæsning. Brug en bomuldsklud, dyppet i sprit til helt for at rense klemmerne. Gnid klemmen ' overflader off indtil ingen snavs eller snavs er til stede.

•Undersøg måleren ledninger. Kigge efter skader i form af nøgne, korroderede eller løse ledninger. Korrosion skaber en barriere, der kan hindre flow af nuværende, forårsager måleren til at give en forkert læsning. Nøgne og løse ledninger kan skabe problemer med netværksforbindelsen. Der er kun et par ledninger inde i måleren, kan skade på nogen af dem forårsage problemer.

•Tag korrosion. Dyp en vatpind i sprit. Klem overskydende alkohol fra den vatpind tip. Forsigtigt gnide området korroderede med podepinden indtil korrosion er fjernet. Korrosion er normalt findes på loddes forbindelsespunkter.

•Få nogen beskadiget ledninger. Nøgne wire, mangler sin afskærmning, er fastsat af indpakning en lille stykke af elektrikers tape rundt om ledningen. Løse ledninger skal være loddet tilbage på plads.

•Rengør klemmen 's kobber viklinger. Fjerne den klemme dækker. Løsn de sæt skruer, der holder klemmen dækker på plads ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Klemme dækker består af to stykker. Fjern afdækningen. Brug trykluft til at blæse enhver snavs eller snavs fra kobber viklingen. Saml den klemme dækker.

•Indstil den måleren nål. Den nål boliger eller meter vindue er knyttet til målerens frontpanelet på de fleste modeller. Adgang til bagsiden af huset. Hold den trykluft kan dysen tre inches fra center for bolig og presse på aftrækkeren. Blæse ud den nål boliger i 30 sekunder. Brug en lille guldsmed skruetrækker til at justere den nål sætskruen, indtil det er placeret på "0"-mærket.

•Blow ud af indvendige af huset. Let spray komprimeret luft gennem Taskens indre. Saml kabinettet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com