Effekten af alger på anlægElodea

April 6

Effekten af alger på anlægElodea

Både alger og anlægElodea vokse i hurtig takt og kan blive den dominerende flora af en vandmasse. De har deres bidrag til økosystem, men de kan også have negative virkninger i overdreven numre. Når der dyrkes sammen, vil man udkonkurrere de andre.

AnlægElodea

AnlægElodea, også kendt som Dam ukrudt, er en flerårig akvatiske plante. Det er hjemmehørende i det meste af Nordamerika og vokser hurtigt i de rette betingelser. Vækst begynder i mudderet på bunden af vandet. AnlægElodea er meget vigtigt for søen økosystemer. Det giver et levested for unge fisk og padder og tjener som kost af ænder, bævere og moskusrotter.

Alger

Alger er et ord, der bruges til at omfatte en forskelligartet gruppe af simple autotrofe organismer. De producerer ilt som et biprodukt af fotosyntesen, giver dette til vandmiljøet. Reproduktion er udført af sporer. Højre højre betingelser, kan alger formere sig ukontrolleret, hvilket resulterer i algevækst, der misfarve vandet.

Effekter

Når alger og anlægElodea er vokset sammen, vil alger kvæle ud vækst i anlægElodea. Selvom nedbrydes alger vil tilføje næringsstoffer til vandet, er anlægElodea vækst begrænset med en store biomasse af alger. Alger har også en tendens til at forgifte eller kvalt enhver andre planteliv i sine omgivelser.

Almindelige applikationer

AnlægElodea er mest populært anvendes som et akvarium anlæg. Det giver dækning for mindre fisk og er nem at dyrke og vedligeholde. Som affald hober i en tank, men vil alger begynde at vokse. Det er vigtigt at holde en tank ren, eller algevækst vil dræbe Akvarieplanter.

Typer af alger

Ikke alle typer af alger vokse så hurtigt eller er så stor en trussel mod anden vegetation. Blå - grøn alger eller slim alger, er den form, der er mest farlige for andre planter. Den vokser hurtigt og kvæler hurtigt ud vegetation. Film alger er mere normal og sund. I akvarier, det vokser som en tynd grøn tåge på glasset og er fælles med mere lys eksponering for Akvarieplanter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com