Steder på hindbær blade

April 7

Steder på hindbær blade

Hindbær er en nem afgrøde for hjem gartnere til at vokse, men desværre disse planter er tilbøjelige til svampesygdomme. Pletter på bladene kan indikere et problem med skimmelsvamp eller skimmel, der kan reducere frugtproduktion hvis venstre ubehandlet. Den gode nyhed er, at virkningerne af sygdom kan mindsket eller fjernet med ordentlig pleje af dine hindbær planter.

Symptomer

Plantesygdomme kan vise sig som en lang række steder på hindbær blade og er ofte spredt af vand, der stænk op fra jorden. Kigge efter runde pletter med en lilla nuance til dem.. Steder kan også være grålig og vises som enten rejst eller sunkne på bladet. Undersøge din hindbær nøje og du vil muligvis bemærke en grå støv på frugten, samt en lavere produktion af frugt.

Forebyggelse

Den bedste måde at undgå steder fra formning på din hindbær blade er at opretholde ordentlig pleje af dine planter. Begynder ved at plante de sundeste planter du finde. Undersøg dine planter i hele vækstsæsonen og skære ud nogen stokke, der ser inficerede. Opretholde ordentlig vanding krav for dine planter og ikke over befrugte dine planter.

Applikationer

Hvis beskæring og god rutine pleje af hindbær planter ikke forhindre dem fra at blive smittet, kan du overveje at bruge et fungicid program. Kalk svovl er en fælles ansøgning at tilføje i det tidlige forår. Andre programmer kan svovl - eller kobber-baseret og kan blive købt og anvendes efter pakkens anvisninger.

Flytning

Hvis et fungicid program virker ikke og steder fortsat form, kan flytning af hindbær planter til en anden del af haven eller gården hjælpe. Undertiden er infektioner forårsaget af nematoder, der lever i jorden, så flytningen kan fjerne yderligere smitte. Fortsat god vedligeholdelse af anlægget i sit nye område og det kan vokse fra infektionen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com