Fordelene ved tæppe Shampoo og Damprensning

April 7

Fordelene ved tæppe Shampoo og Damprensning

Støvsugning er fint for den overfladiske fjernelse af løst snavs og fine snavs. Tæpper skal dog lejlighedsvis en dybere rengøring. Damprensere har evnen til at trænge dybt ind i tæppet og tilbyder flere fordele, som en regelmæssig støvsuger ikke kan. Mange damprensere til tæpper også udnytte shampoo til tæppe fibre. Hvis du ikke ejer et tæppe renere, kan du leje en fra gulvtæppet og hjem forbedring butikker.

Sanitet

Bakterier er nemt spores ind på og fanget i tæpper fra sko samt kæledyr poter. De høje temperaturer, produceret af en damp renere vil dræbe bakterier. Damprensere er også effektiv i udryddelse af svampesporer, husstøvmider og andre allergener. Damprensning dit tæppe vil bidrage til at skabe en samlet sundere miljø for dig og din familie.

Pletfjerning

Før behandling af pletter med en plet remover produkt før Damprensning kan medvirke til at eliminere ellers svært at fjerne pletter. Damp og shampoo vil kombinere med plet-løft agenter at mætte og fjerne mange pletter, herunder vin og kaffe. Særlige plet fjernelse og shampoo formler er tilgængelige til behandling af pet urin pletter.

Farve genoplivning

Tæppe shampoo anvendes ved høje temperaturer vil uddrag dybt forankret skidt og snavs fra tæppe fibre. Dette hjælper vivify og lyse tæpper, der er vokset kedelig på grund af vedvarende slid.

Lugt fjernelse

Shampoo anvendes med damprensere vil erstatte muggen lugt, der kan udvikle sig i tæpper med en frisk duft, gør rummet et mere indbydende og behageligt miljø. Mange mennesker tilføje æteriske olier, sådan en lavendel, til deres shampoo.

Alsidighed

Damprensere kan bruges på andre emner end dit hjem tæpper. De har ofte en bred vifte af vedhæftede filer, som tillader dem at blive brugt til at rengøre din bil tæpper og polstring, polstrede stole og sofaer, persienner og gardiner, madrasser og køkken og badeværelse overflader.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com