Sådan gendannes No-voks Vinyl gulv skinne i stærkt trafikerede områder

April 7

En no-voks vinyl gulvet lyder fantastisk, når man giver dit køkken eller badeværelse en makeover. Belagt med et stof, der giver dem en bare-voksbehandlet udseende, skal de skæres tilbage på dit behov til voks gulve. For det meste, det virker, men selv en no-voks gulv vil i sidste ende sløve og mister sin glans. Dette er især tilfældet i områder med høj-trafik. Lidt kan være færdig gøre for at undgå slitage på dit gulv men du kan tage nogle enkle forholdsregler for at beskytte og give det et boost, når det er nødvendigt.

Instruktioner

• Rengør dit gulv på en regelmæssig basis. Stærkt trafikerede områder muligvis daglig rengøring. Dette vil holde snavs fra ridser og bliver sløve finish. Tørre op spildte væsker straks.

•Tilføj en spiseskefuld af hvid eddike til en gallon vand i en spand, når gulvvask. Brug ikke et stærkt alkalisk rengøringsmiddel som ammoniak. Det vil blødgøre voksen og forårsage gulvet at blive overskyet. Ikke oversvømmelser med vand, bare fugtige moppe.

•Buff gulvet med et lam 's uld pad til at bringe ud glans. Gøre denne ugentlige i stærkt trafikerede områder at bevare glans.

•Brug et vandbaseret selvstændige polsk voks designet til gulve. Brug ikke en pasta møbler voks. Det vil gøre gulvet glat. Anvende den i en tynd, selv lag som anvist på flasken. Efter tørring, polere gulvet med et lam 's uld pad hvis det er nødvendigt at bringe ud glans.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com