Sådan tinpasta

April 7

Husholdningernes kobber vandforsyning linjer er installeret i 1/2 og 3/4-inch diameter, med de rør afsnit sammenføjning sammen med kobber koblinger, lodning pasta (kendt som flux) og smeltet lodde. Anvendelsen af lodning pasta har en dobbelt effekt: det renser kobber rør og interiør kobling overflader for at sikre en bedre tætning, men når opvarmes det skaber kapillaritet, der stinker lodde mellem rør og kobling til at sikre en stærk vandtætte joint.

Instruktioner

•Measure to sektioner af kobberrør til den ønskede længde, mærkning dem på de punkter, hvor de vil slutte sig til hinanden, ved hjælp af et målebånd og en sort tusch. Position ét rør mod de to små ruller på én kæbe af en tubing ilder. Skærpe lille cirkulær klinge på kutteren 's andre kæbe mod rør mark. Rotere fræser rundt om røret og efterspænde klingen. Rotere igen. Gentag denne proces, indtil røret er skåret. Skær anden kobberrør til længde, efter samme procedure.

•Sno en længde af smergel klud omkring ydersiden slutningen af et rør. Holde kluden til pipen, rotere rør i anden hånden flere gange, indtil røret ende under kluden bliver skinnende. Gør det samme med en udenfor pipe slutningen på andre røret. Skubbe en cirkulær stålbørste i en kobber kobling, dreje børsten flere gange for at rengøre indersiden af koblingen.

• Skub en lille pensel i en balje med lodning pasta, sætte en lille dab af pasta på børsten. Forsigtigt børste et tyndt lag af pasta hele rensede skinnende enderne af kobber rør. Også, børste et tyndt lag af pasta på indvendigt vægge af koblingen. Børsten skal indsættes mere end én gang i pasta karret til at opnå det ønskede resultat.

•Skub indsatte røret ender helt ind i hver ende af kobber koblingen. Rul 10 inches af lodde fra sin spool, og tænde propan torch.

•Heat alle omkring kobber kobling, ved hjælp af propan torch. Tryk spidsen af loddetin til en af de kobling sømme, hvor røret ende træder koblingen. Hvis lodde smelter, anvende 3/4-inch Loddemetal rundt sømmen (start lodning på den øverste side af fælles, hvis rør/kobling anbringes vandret). Aftørre alle lodde drypper fra søm med en klud. Lodde koblings resterende søm ved at følge den samme proces.

Tips & advarsler

  • Med rørender i koblingen er leddet klar skal loddes. Sørg for, at ingen vand findes inde i røret (især gældende, når du tilføjer nye rør sektioner til eksisterende linjer), som koblingen, rør og indsætte vil ikke nå den rette temperatur til loddetin til at smelte.
  • Har en vand sprayflaske lige ved hånden når lodning kobber leddene, og være opmærksom på eventuelle brændbare genstande nær propan flamme.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com