Hvordan man Wire en hjem elektriske stik

April 7

Hvordan man Wire en hjem elektriske stik

En husstand stik med tre ben er forbundet med den samme konfiguration som en elektrisk beholder, og både beholdere og stik bruger de samme farvekoder for terminal skruer. Det er nødvendigt at erstatte en plug, hvis tænderne få bøjet og glattet for mange gange og metal tænderne bryde. En udskiftning stik, der er kablet forkert vil korte ud når det bliver sluttet til en stikkontakt. Så det bliver nødt til at blive erstattet af en person, der ved, hvordan man wire en plug.

Instruktioner

•Fjern gamle stik ved at skære gennem ledningen lige bag det med bidetang. Længdesnit en tomme af dunjakke med bidetang til at afsløre de tre enkelte ledninger inden. Afbrød afsnittet en tomme af jakke.

•Strip 1/2 tommer af isolering fra hver af de tre farvede ledninger med bidetang. Brug blide tryk på den lille isolering belægninger med wire cutter blade til at undgå at skære helt gennem kobbertråde inde.

•Beskyttelseshætte til at klikke coveret off udskiftningen plug og løsne de terminal skruer inde. Erstatte et stik ved at matche de farvekodede terminal skruer til ordentlig wire farver. Messing farvet terminalen bliver den sorte ledning, sølv terminal tager den hvide ledning og den grønne terminal sikrer den grønne ledning.

•Ledning et stik på de nøgne kobberledninger fra den gamle ledning. Skubbe de afisolerede ledninger i den bagerste ende af stikket boliger. Wrap den sorte ledning med uret rundt messing farvet terminal skrue uden at krydse den kobbertråd over sig selv. Stramme terminal skruen med en kærv skruetrækker. Wrap den hvide ledning rundt sølv terminal skruen og de grønne ledning rundt den grønne terminal på samme måde og stramme begge terminal skruer fast.

Tips & advarsler

  • Elektriske ledninger må kun udføres af dem med bolig El uddannelse og erfaring.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com