Hvordan at være en bedre husholderske

April 7

Hvordan at være en bedre husholderske

Der er nogle mennesker, der synes at være i stand til at holde deres huse, funklende rent med næsten ingen indsats på alle. Så er der dem, der ønsker de kunne være en bedre husholderske, men bare ikke synes at gøre det. Holder en ren hus er en dagligdags job, men hvis det gøres rigtigt, den tid og arbejde investeret kan skæres uhyre.

Instruktioner

•Wash retter. Hver aften inden du går i seng, Sørg for at dit køkken er ren. Hvis der er nogen sidesten retter derefter vaske dem, lad dem ikke natten over. Ingen ønsker at vågne op til en beskidt køkken og en vask fyldt med retter, der stadig mangler at blive vasket. Hvis du gør dette plejer det være længe, før det bliver en vane.

•Throw væk uønsket. Ikke være en pakke rotte. En af de første skridt til at blive en bedre husholderske er ikke at have en rodet hus. Hvis du har noget, du ikke har brugt i de sidste 6 måneder, og det er ikke vigtigt, smide det væk. Gå gennem din mail hver dag og smide væk noget, at du ikke behøver at holde i stedet for at stable det hele op på et bord. Få en beholder bare for e-mails, som du har brug for at holde.

•Kontrollér en tidsplan. Skrive ned hver dag i ugen og tildele dig selv gøremål for hver dag. For eksempel, på mandag du støv hvert rum i dit hus og på tirsdag og lørdag kan du gøre vaskeri. Det er ikke vigtigt hvilke akkord, du tildeler til hvilken dag, bare at de får gjort. Husk at der er nogle ting, der skal gøres hver dag, uden at mislykkes lige vaske op og holde badeværelset rent.

•Tag omkring 10 til 15 minutter om dagen til at rense. Du vil blive overrasket over hvor rent du kan holde dit hus lige ved at arbejde på det en lille smule hver dag. Det er ikke til at sige du ikke rense mere, end der i en given dag, bare sørg for at holde sig til mindst 10-15 minutter. Rengøring stue eller køkken i TV-reklamer er en god måde at holde huset rent uden meget indsats eller tid.

•Få din familie til at samle op efter sig selv. Hvis dine børn er gamle nok, have dem sætte op deres legetøj eller måske din ægtefælle kunne samle op efter sig selv. Dette vil frigøre mere tid for dig at rengøre andre områder af dit hjem og hjælpe dig ud på samme tid.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com