California Poppy Tips

April 8

California Poppy Tips

California poppy eller Eschscholzia californica, er staten blomsten af Californien. Kendt for sin lyse orange farve, kan denne North American native wildflower også findes i nuancer af pink, gul, rød og hvid. Californien valmuer kan nå højder på 12 til 18 inches og blomstrer hele sommeren.

Plantning

Californien valmuer er bedst formeres fra frø. Selv om de kan overføres gennem transplantation, er det svært at gøre, og ofte gange planterne ikke overlever processen. Så frøene i det tidlige forår når jorden når 60 grader Fahrenheit og er brugbar. Vælg et område, der modtager fuld sol, i mindst seks timer af sollys, og har godt afdrypning dårlig jord. Bland frøene med 4 dele sand at sikre selv afstand. Dække frøene med 1/16 tomme af jord. Vand straks efter såning og holde jorden fugtig, indtil udplantningsplanterne udvikle deres første blade.

Vand

Reducere vanding af Californien valmuer, når de bliver etableret. Vandplanter én eller to gange om ugen kun i perioder med ingen nedbør. De er meget tørke-tolerante og vil lide, hvis opbevares for fugtigt. Problemer som meldug eller skimmelsvamp vil danne på planter blade hvis overdreven vanding er langvarig. Deres rødder vil begynde at rådne og dø tilbage, der påvirker sundheden for anlægget. Hvis nedbøren forekommer, give ikke ekstra vand.

Befrugtning

Californien valmuer foretrækker dårlig jord. Hvis sået i områder, hvor jordbunden er alt for rige og frugtbar, vil the valmuer producere blade med få blomster. Befrugte Californien valmuer, kun når de synes at være usundt med gule blade. Anvende en 10-10-10 kvælstof, fosfor og kalium gødning på den anbefalede hastighed på etiketten. Befrugte ikke Californien valmuer under alle andre omstændigheder, som overskydende befrugtning vil stoppe blomstrende og kan skade planterne.

Bloom pleje

Blomstrer vil begynde at dukke op på din valmuer halvanden til to måneder efter såning. Normal bloom tid varer seks til otte uger. Knivspids blomstrer fra deres stilke, når de begynder at falme for at fremme nye blomstrer til form. Denne praksis kan forlænge den blomstrende periode af Californien valmuer af en til to yderligere uger.Forlade et par af de sidste blomster på stilke for at tilskynde til produktion af frø. Kronbladene falder efterlod et frø-hoved. Fjern frø hovedet fra stilken når tør i zoner 1-4. Opbevare den høstede frø hoveder i glas eller papirkonvolutter i en mørk, tør og cool sted indtil foråret såning. Tillad tørrede frø hoveder til at forblive på stilke i zone 5 til 9. I disse zoner, vil Californien valmuer selvstændige tilså deres frø.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com