Om sommeren blomstrer skygge buske

April 8

De skyggefulde steder i din værftet eller skov grænser kan have udseendet af sommer-blomstrende buske ligesom de solrige områder har. Udvalg af sommer bloomers for solrige steder er rigelige, men valg er mere begrænset til skygge. Der er dog nogle buske, der godt i fuld til delvis skygge og også blomstre om sommeren. De kan være lige så prangende som dem, der vokser i solrige steder.

Bottlebrush Buckeye

Bottlebrush buckeye (Aesculus parviflora) er en dybe syd indfødte, der kan dyrkes i United States Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4-8. Bottlebrush buckeye gør godt i delvis til fuld skygge, tiltrækker sommerfugle, når det blomstrer i juni og ind i juli. Dens prangende blomster udvikle på oprejst klynger for enden af stilke, giver busken sin fælles navn. Denne løvfældende busk vokser til 12 fod høj, med sammensatte blade med så mange som syv pjecer. Bottlebrush buckeye kan bruges som en modellen plante i skyggefulde dele af en gård eller langs skov grænser, så længe jorden er fugtig.

Buttonbush

Selv om buttonbush (Cephalanthus occidentalis) vokser i fuld sol, tolererer det også lys skygge. Denne North American native intervaller i hele den østlige halvdel af USA og dele af Vesten, gør godt i zoner 5-9. Når 12 fod høje i de varmere zoner, men halvdelen at højde i nordlige områder. De løvfældende buttonbush blade sent i foråret, bemærker Plantedatabasen University of Connecticut. Løvet er skinnende, med blade fra 2 inches til 6 inches lang. Blomster, der ligner hvid pincushions, blomstrer fra juni til August, tiltrækker bier og sommerfugle. Buttonbushes som fugtige forhold og er velegnet til plantning ved siden af en dam eller i våde områder.

Glat hortensia

Glat hortensia (Hydrangea arborescens) vokser i delvis skygge og veldrænet jord i zoner 3-9. Det er hjemmehørende i det sydlige New England gennem Midtvesten og i syd, vokser til 5 fod høje. Blomster blomstre fra juni til September, med de hvide blomster danner klynger op til 6 inches lang. Glat hortensia fungerer godt i masse plantninger, men har en tendens til at sprede sig ved rodskud. De mørke grønne blade bliver til en gul-brun mix før falder i efteråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com