Sådan kontrolleres en termostat elektronisk

July 26

Kontrollere din termostat kan være vanskeligt at gøre. At kende den optimale temperatur og tid til at sætte termostaten for at skabe et behageligt miljø kræver nogle praksis og viden om hvordan termostater arbejde. Elektroniske termostater, der automatisk styrer temperaturen, mens du er i sengen eller væk fra hjemmet giver den letteste måde at spare energi.

Instruktioner

•Drej fan indstillingen til "on" for maksimal luftcirkulation. Ændre det til "auto" indstilling, således at ventilatoren kun kører mens opvarmning eller køling systemet på. Denne indstilling sparer mest energi.

•Planlæg termostat til at komme på et bestemt tidspunkt og nå en bestemt temperatur. For eksempel, sæt den vågne tid til den du normalt vågner op. Derefter Indstil temperaturen til den ønskede temperatur. Dette vil give mulighed for opvarmning eller køling system for at komme, så temperaturen på 70 grader vil blive nået ved den tid, du vågner op.

•Tryk på op og ned pilene for at straks justere temperaturen. Dette vil tilsidesætte den planlagte temperatur midlertidigt.

•Tryk på knappen "hold" til at indstille temperaturen på dens aktuelle indstilling. Dette tilsidesætter permanent nogen programmeret temperatur tidsplaner allerede indstillet.

•Tryk på "mode" knappen for at skifte mellem varme- og kølesystemer. Derefter tryk på op og ned-pilene for at forøge eller formindske og indstillet til den ønskede temperatur.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com