Sådan Fix en garageport, der ikke vil låse

April 8

Sådan Fix en garageport, der ikke vil låse

Garageporte, der ikke har åbnere normalt har indtastet cylinder låse ligesom enhver anden indgangsdøren. Hvis du har problemer med låsning døren, er det mest sandsynligt på grund af låsning barer ikke foring med låsning hullerne i døren spor. De låsning barer tillægger en disk på indersiden af dørlås og strækker sig i bredden af døren. Du kan hurtigt lave dine låse ved at justere guider de låsning barer ride på og få døren til at låse.

Instruktioner

•Locate det firkantede hul på indersiden af hver dør spor. Hullet vil være i nærheden af højden af den anden dørpladen fra bunden. Dette er, hvor de låsning barer vil gå igennem når låsning døren.

•Luk garageporten og forsøg på at låse døren indefra. Find hvor enderne af de låsning barer hit sporet og gå glip af hullet.

•Løsn de skruer, der sikker den låsning bar guider i hver ende af panelet dør med en 3/8-inch topnøgle. Låsning bar guider er de kantede parenteser, der de låsning barer ride gennem.

•Bevæg den låsning bar guider op eller ned efter behov, indtil den låsning bar er justeret med hullet, og spænd på fastholdelsesfaktorer skruer. Åbne døren helt, og derefter lukke døren. Låse døren indefra. Justere guiderne igen, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Hvis nøglen er svært at vende, spray smøremiddel i cylinderen og på indersiden af låsen. Du kan også løsne skruerne sikring inde i låsen, så stram skruerne. Nogle gange på grund af udvidelse og sammentrækning af døren, indersiden stammer vil binde. Løsne og efterspænding skruen vil fjerne binde.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com