Hvordan til at skylle et Toilet udfylde ventil

April 8

Du behøver ikke at være en slave til en konstant kørende toilet. Heller ikke behøver du nødvendigvis at erstatte udfylde ventil i tanken. Udfylde ventil er ansvarlig for at lade vandet tilbage i tanken efter du skylle toilettet. Hvis der er en pause i en by vand linje, eller dit hjem rør er gammel, kan det resultere i skidt ind i din udfylde ventil. Tilstoppede resterne vil forhindre Ventilen lukkes fuldstændigt, og som følge heraf dit toilet bliver konstant eller periodisk køre. Du kan skylle ventilen dig selv ved at følge enkle trin.

Instruktioner

•Drej spærreventil helt til højre for at slukke for vandet på toilettet. Læg et håndklæde på gulvet i nærheden af toilettet. Fjerne låget tank og Anbring forsigtigt låget ud af din måde på håndklæde.

•Flush på toilettet. Se inde i tanken, så det ikke refill med vand, fordi spærreventil ikke er helt lukket.

•Fjern fælles landbrugspolitik fra toppen af udfylde ventil. Fjern skruerne fra udfylde ventil hætten, ved hjælp af en skruetrækker. Eller tryk ned på fælles landbrugspolitik med hånden og dreje hætten mod uret for at fjerne det fra ventilen. Hold fælles landbrugspolitik i sted over udfylde ventil med den ene hånd, mens du forsigtigt slå spærreventil til venstre, med anden hånden. Ikke åbne spærreventil helt, da for meget vand kan sprøjte op gennem udfylde ventil.

•Steady fælles landbrugspolitik i sted over udfylde ventil som vandet spews opad, mod fælles landbrugspolitik. Lad det flow i et par sekunder. Drej spærreventil helt til højre, slukke vandet. Installere fælles landbrugspolitik tilbage på udfylde ventil, enten ved at dreje den med uret med hånden eller ved at installere skruerne i fælles landbrugspolitik.

•Drej spærreventil til venstre, åbne vandforsyningen til tanken. Se inde i tanken efter det refills Bestem hvis udfylde ventil lukker ordentligt og lukker for vandet, når den når det rette niveau. Det rette niveau af vand bør matche varemærket vand linje inde i tanken, som er omtrent 1 tomme nedenfor toppen af overløb rør. Låget lægges på tanken.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com