Værktøjer til rengøring Storm Windows

April 9

Storm windows er robust og godt for at spare energi i dit hjem, uanset hvad sæsonen. De skaber en barriere, der fælder luft mellem storm vindue og regelmæssig hus windows. Det er vigtigt at holde windows rent og vedligeholdt, eller de vil blive beskadiget og blokeret af vragrester. Ikke bevare windows kan også forkorte deres brug og øge mængden af varme dit hjem mister, koster dig penge. Der er en række værktøjer, du kan bruge til at rense en storm vindue.

Skrubber eller svamp

Brug en skrubber eller en svamp til at suge hele vinduet. Skrub fra toppen til bunden ved hjælp af små cirkulære bevægelser. Vaske vinduet, som du ønsker en regelmæssig vindue, og prøv at fjerne så meget snavs og snavs som muligt. Stædig, stak-on resterne håndteres bedst af andre værktøjer.

Kemikalier og en skraber

Bruge kemikalier eller opløsningsmidler og en skraber til at fjerne eventuelle rester, der sidder fast på og ikke vil komme ud med normal skrubbe. De fleste isenkræmmere får et nummer af rengøringsmidler specielt til rengøring hårde snavs på storm windows. Industrial-styrke brands er designet til at skære snavs, smurt insekter og fugleklatter. De kommer i store kander og er blandet i en spand med vand.

Sugefod

Brug sugefod til fjern det beskidte vand og tør vinduet ren efter vask det. En squeegee er et værktøj med et håndtag og en flad, glat gummi blade til rent tørre væsken fra vinduets overflade. Du kan finde en i enhver hardware butik. Skrabere vil forlade dit vindue med en ren, fri for streak glans efter alle rester er væk, giver din storm windows et fejlfrit udseende.

Kost og blegemiddel-gennemblødt håndklæde

Hvis vinduerne er uden for rækkevidde, og du ikke ønsker at fjerne det til rengøring, brug en kost til at børste off støv og snavs og derefter wrap et stort, hvidt håndklæde dyppet i blegemiddel omkring håndtaget til at vaske vinduer. Mens ikke så grundige som en up-close hånd-vask, denne metode gør det muligt at få arbejdet gjort hurtigere mens stadig gør sikker windows er tilstrækkelig ren at forhindre snavs oprustning.

Haveslange og vedhæftet fil

Du kan også bruge en haveslange med en vedhæftet fil til at holde vinduespudsning vaskemiddel. Disse rengøring systemer er også bredt tilgængelige på isenkræmmere. Den vedhæftede fil fungerer ved at blande den rengøringsmiddel med vandet som du spray slangen. Bruge en nedadgående bevægelse med vand og skyl den godt før ved hjælp af vaskemiddel udlæg.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com